Читај ми!

Поезија Ливерпула на "Енфилду"!

Ливерпул у дерби мечу 23. кола Премијер лиге савладао градског ривала - екипу Евертона са 4:0. Манчестер јунајтед победио Кардиф за излазак из кризе, Мата стартер за "ђаволе". Саутемптон и Арсенал одиграли нерешено - 2:2.

Још једно сјајно издање Ливерпула и нова победа. Овога пута за навијаче можда у најважнијем мечу - против градског ривала Евертона - 4:0.

Све је било решено већ у првом полувремену. Прво је капитен Стивен Џерард донео предност, а онда је Данијел Стариџ са два гола запечатио судбину „карамела".

У наставку је погодак и постигао Луис Суарез, а прилику за хет-трик пропустио је Стариџ, који је није био прецизан са беле тачке.

Изгледа да и за „ђаволе" стижу бољи дани. Менаџера Дејвида Мојса може да радује победа над Кардифом од 2:0, али и дебитантски наступ Хуана Мате, скупо плаћног појачања из Челсија.

Стрелци за Јунајтед били су Робин ван Перси у првом и Ешли Јанг у другом полувремену сусрета.

Занимљиво је било и у Саутемптону, где су домаћи „свеци" угостили лидера, екипу Арсенала.

Домаћи су имали предност на полувремену, „тобџије" у наставку успеле да преокрену резултат у своју корист, али је Адам Лалана донео бод „свецима".

Свонси и Кристал Палас забележили су битне победе на домаћем терену, против Фулама, односно Хала, а Норич и Њукасл одиграли су меч без голова.

Овако је протекло вече на Острву:

22.55 - Завршен и дерби на "Енфилду". Ливерпул је са 4:0 савладао екипу Евертона, док је Кристал Палас славио победу против Хала од 1:0. 

22.42 - Завршени мечеви који су почели у 20.45. Резултати: Манчестер јунајтед - Кардиф 2:0, Норич - Њукасл 0:0, Саутемптон - Арсенал 2:2 и Свонси - Фулам 2:0.

22.20 - Чико Флорес постиже други погодак за Свонси, који сада против Фулама води са 2:0. 

22.17 - Ливерпул је имао прилику да нокаутира грогираног противника, али је Данијел Стариџ промашио једанаестерац и прокоцкао шансу да постигне хет-трик на овом мечу. Ливерпул - Евртон 4:0. 

22.11 - Како да журка прође без њега. Луис Суарез постиже и четврти гол за Ливерпул против непрепознатљивог Евертона. 

22.06 - Свонси на свом терену стиже до предности против Фулама од 1:0, стрелац је Џонџо Шелви.

22.04 - Манчестер јунајтед дуплира предност против Кардифа, голом Ешлија Јанга у 59. минуту утакмице. 

22.00 - Само два минута трајала је радост "тобџија". Голом Адама Лалане, "свеци" се враћају у живот - 2:2. 

21.58 - Преокрет на стадиону "Сент Мери", голом Казорле Арсенал сада води са 2:1.

21.55 - Арсенал на почетку другог полувремена стиже до изједначења против Саутемптона, стрелац је Оливије Жиру. 

21.50 - Полувреме у Ливерпулу и Лондону. "Црвени" са 3:0 воде против Евертона у градском дербију, док Кристал Палас има гол предности против Хала. 

21.38 - Ливерпул води са 3:0, стрелац је поново Стариџ. Изузетно ефикасна игра "црвених" у првом полувремену градског дербија против Евертона.

21.37 - Полувреме на првим мечевима Премијер лиге: Манчестер јунајтед - Кардиф 1:0, Норич - Њукасл 0:0, Саутемптон - Арсенал 1:0 и Свонси - Фулам 0:0.

21.36 - У јеку напада Евертона, Ливерпул је удвостручио предност. Асистент је Кутињо, а стрелац Данијел Стариџ у 33. минуту утакмице. 

21.24 - Голом капитена Стивена Џерарда, Ливерпул води против Евертона са 1:0. Корнер је извео Луис Суарез, Стиви Џи одлично скочио и закуцао лопту иза леђа Хауарда. Играо се 21. минут.

21.19 - Кристал Палас води против Хала, стрелац је Панчон у 17. минуту сусрета. 

21.09 - Голом Фонтеа, Саутемптон од 21. минута води против Арсенала са 1:0. 

21.00 - Почела и преостала два меча. Градски дерби на "Енфилду" играју Ливерпул и Евертон, док у Лондону Кристал Палас дочекује екипу Хала.

20.52 - Први гол пао је на "Олд Трафорду", где "ђаволи" воде против Кардифа са 1:0, стрелац је Робин ван Перси. У саставу Манчестера од првог минута је и Хуан Мата, суперпојачање из Челсија.

20.45 - Почели мечеви 23. кола Премијер лиге. Састају се: Манчестер јунајтед - Кардиф, Норич - Њукасл, Саутемптон - Арсенал и Свонси - Фулам. Од 21 играју Ливерпул - Евертон и Кристал Палас - Хал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару