За титулу су нам потребна три појачања!

Тренер Црвене звезде Славиша Стојановић сматра да црвено-бели, ако желе да освоје титулу, морају да доведу два штопера и једног десног бека.

Тренер Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је да су за шампионске амбиције потребна три одбрамбена играча и да жели да се екипа комплетира за почетак јануарских припрема.

"Сматрам да су нам, као што смо сви безброј пута поновили, потребна два централна дефанзивца и десни бек. Сви радимо на томе да будемо бољи. Очекујем да најкасније у првој недељи припрема будемо комплетни. Ту мислим и на појачања, како бисмо стигли да се уиграмо и што боље припремимо за наставак сезоне", рекао је Стојановић за клупски сајт.

Он је истакао да је предстојећи припремни период од изузетне важности, јер не жели да се понови летошња ситуација када су се играчи касно окупили.

"Пре одласка на одмор разговарао сам са управом и дошао сам да видим колико смо до сада стигли да урадимо. Предстојећи припремни период је страховито важан за клуб. Дефинитивно још не знам да ли ћемо обе фазе обавити у Словенији. Волео бих да један део припрема обавимо на некој другој локацији, а да завршних 15 дана буду у Копру, као што је планирано. Имамо и неколико заказаних контролних мечева, против Домжала, Горице и Копра, а постоји могућност да одиграмо меч са Удинезеом", рекао је Стојановић.

Словеначки тренер је за Нову годину присталицама црвено-белих пожелео да у здрављу дочекају титулу, коју сви у клубу очекују.

"На сваком кораку се осећа колико је ова сезона битна за нас. Због тога сви морамо да дамо свој максимум и остваримо зацртани циљ. Зато моја новогодишња честитка упућена навијачима гласи: Да у здрављу и срећи дочекамо титулу", закључио је Стојановић.

Црвена звезда је јесењи део шампионата завршила на другом месту са 32 бода, један мање од првопласираног Партизана.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи