Читај ми!

Ђурић: Верујем у титулу!

"Година је била тешка, можда и најтежа од када је ова управа дошла у клуб. Међутим, у најтежим тренуцима смо показали колико вредимо и да смо велики клуб, који заслужује поштовање у Србији, на Балкану и Европи", изјавио председник ФК Партизан Драган Ђурић на традиционалном новогодишњем коктелу и додао да верује да ће црно-бели освојити седму узастопну титулу шампиона Србије.

Председник фудбалског клуба Партизан Драган Ђурић рекао је да верује у освајање седме узастопне титуле првака и наставак стварања младих талентованих играча.

"Година је била тешка, можда и најтежа од када је ова управа дошла у клуб. Међутим, у најтежим тренуцима смо показали колико вредимо и да смо велики клуб, који заслужује поштовање у Србији, на Балкану и Европи. Већ шест година заредом вас поздрављам са овог места на крају година, али шта да радимо кад имамо резултате. Надам се да ћемо се после ове јесење, радовати титули у мају", рекао је Ђурић на традиционалном новогодишњем коктелу у Спортском центру Телеоптик у Земуну.

Ђурић је додао да је у Европи екипа одиграла слабије него што се очекивало.

"Била нам је тешка јесен, трпели смо нападе са свих страна, али смо на крају освојили трофеј који нам много значи за пролећни део сезоне. Наставили смо да стварамо генерације младих играча - Јојић, Живковић, Петровић, Пантић, а биће их још. Партизан не чине појединци, него тим и зато мислим да ћемо освојити седму узастопну титулу", рекао је Ђурић.

Свечаности у Земуну присуствовао је велики број личности из света спорта и политике - директор свих селекција Фудбалског савеза Србије и некадашњи голгетер Партизана Саво Милошевић, министар без портфеља за европске интеграције Бранко Ружић, пословни директор кошаркашког клуба Партизан Млађан Шилобад, његов колега из рукометног клуба Александар Благојевић, бивши спортски директор и тренер црно-белих Љубиша Тумбаковић и многи други бивши асови клуба из Хумске.

Партизан је први део сезоне завршио на првом месту, са бодом предности у односу на вечитог ривала Црвену звезду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару