Читај ми!

"Дезертери", забили сте нам нож у леђа!

Леви бек Црвене звезде и један од најбољих играча црвено-белих ове јесени Никола Мијаиловић критиковао је играче који су протеклих дана тражили раскид уговора са клубом, јер су то урадили у "најгорем тренутку" и тиме остатку екипе "забили нож у леђа".

Искусни леви бек Никола Мијаиловић, у једном од ретких јавних наступа, критиковао је саиграче који су протеклих недеља тражили раскид уговора и тим потезима унели лошу атмосферу у тим.

"Играчи за које смо гинули и борили се за њихова права, забили су нам нож у леђа у најважнијем делу полусезоне. Данима се у свлачионици говори о новцу, раскидима уговора и лицитира се ко ће следећи тужити Звезду", рекао је Мијаиловић.

"Не осуђујем ниједног свог 'саиграча' зато што тражи свој новац, само ми је жао што су изабрали катастрофалан тренутак. Морали су да буду свесни последица за саиграче у свлачионици. Атмосфера је сада ужасна, уместо о Војводини и дуплој круни, данима се говори о њиховим могућим ангажманима. Извињавам се, вероватно су били задовољнији, играли у 'већим' клубовима и зарађивали више новца него у Звезди", додао је Никола Мијаиловић, свакако један од најистакнутијих фудбалера Звезде ове јесени.

Иако је ситуација у клубу лоша, Мијаиловића ипак верује у светлију будућност.

"Спортски директор ово гледа већ месецима и жао ми је што кризу није спречио на време. Из Звезде отићи нећу без обзира на то што ће ова моја изјава засметати многима. Ту сам до краја, а све ово што се догађа неће нас омести у крајњем циљу, а то је титула првака. Уосталом, екипа која је свим срцем ту - само је јача, па макар нас остало само 11. Не скидам одговорност са себе, али ово је прави пример како наизглед мале ствари праве велики проблем. Надам се да ће овај мој иступ, један од ретких у јавности, значити почетак решавања свих проблема у клубу", закључио је искусни Мијаиловић.

У последњих неколико дана захтеве за раскид уговора поднели су Мирић и Кировски, а претходно су исто учинили Младеновић и Вешовић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару