Хамбург коначно стигао до победе

Екипа Хамбурга успела је да, у четвртом колу Бундеслиге, стигне и до прве победе, и то над Брауншвајгом, 4:1. Хановер је био убедљив против Мајнца, баш као и Борусија Менхенгладбах против Вердера из Бремена.

Фудбалери Хамбурга победили су на свом терену Брауншвајг са 4:1, у утакмици четвртог кола Бундес лиге и забележили прву првенствену победу у сезони.

Хамбург је до полувремена водио са 2:0 головима Рафаела ван дер Варта у шестом минуту и Жака Зуе у 16, а у другом полувремену двоструки стрелац био је Хакан Чалханоглу, у 79. и 90. минуту.

То је прва победа Хамбурга у првенству ове сезоне, који са четири бода заузима 12. место, док је Брауншвајг последњи без бодова.

Фудбалери Хановера победили су на свом терену Мајнц са 4:1 и попели се на четврто место на табели. Голове за домаће постигли су Маме Дијуф у 30. минуту, Артур Собех у 36, Дидије Конан у 79. и Едгар Приб два минута касније.

Једини гол за Мајнц, и то водећи на утакмици, постигао је Николај Милер у 11. минуту. Хановер и Мајнц на четвртом и петом месту имају по девет бодова.

Борусија из Менхенгладбаха победила је на свом терену Вердер из Бремена са 4:1 и после друге првенствене победе заузима седмо место на табели са шест бодова. Исти број бодова има и Вердер, али је девети на табели.

Све голове на утакмици постигли су фудбалери из Менхенгладбаха.

Домаћи су повели преко Хуана Аранга у 35. минуту, Рафаел је постигао други гол у 52. минуту, а стрелци су били још и Макс Крузе у 73. и Патрик Херман у 84. минуту.

Гол за Вердер постигао је Хавард Нордвеит, који је у 68. минуту затресао мрежу свог голмана. Волфсбург је на свом терену победио Херту са 2:0, док је Аугзбург у гостима победио Нирнберг резултатом 1:0.

Фудбалери Шалкеа победили су у Гелзенкирхену гостујући Бајер из Леверкузена са 2:0.

Екипи из Гелзенкирхена, која је катастрофално почела сезону, то је први тријумф у националном шампионату.

Фудбалери Шалкеа до вођства су дошли у 30. минуту преко Марка Хегера, а коначан резултат поставио је Џеферсон Фарфан из пенала у 80. минуту.

У недељу играју Штутгарт и Хофенхајм, као и Ајнтрахт Франкфурт и Борусија Дортмунд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару