Читај ми!

Звезда за наставак победничке серије

Фудбалери нашег најтрофејнијег клуба гостују у суботу од 17 часова Радничком у Крагујевцу, у четвртом колу домаћег шампионата. У Звезди очекују тежак меч и победу за наставак победничког низа. Мартиновићев наступ неизвестан.

Фудбалери Црвене звезде играју сутра у Крагујевцу меч четвртог кола Јелен Суперлиге против домаћег Радничког. Црвено-бели су после почетног пораза остварили две победе и у добром расположењу иду на ово тешко гостовање. Меч се игра у суботу од 17 сати.

Победа у Крагујевцу дошала би у правом тренутку за црвено-беле јер након тога следи двонедељна пауза у шампионату услед обавеза националних тимова. Шеф стручног штаба црвено-белих и првотимац Драган Мрђа истичу да очекују тежак дуел и надају се позитивном исходу.

"Сваки меч за нас представља нови изазов и са таквом филозофијом улазимо у сваки сусрет. Циљ нам је такође јасан, добром игром доћи до победе и нових бодова. Наш наредни ривал има неколицину врло квалитетних фудбалера и имају једну посебност која се огледа у великом броју левоногих играча. Апсолвирали смо њихову игру, међутим свака утакмица је прича за себе и сматрам да убедљив пораз који су доживели у претходном колу није прави одраз њихове снаге", рекао је тренер Стојановић. 

Очекује се пун стадион "Чика Дача" и велика подршка навијача Црвене звезде, али и домаћих.

Да сутра црвено-беле не чека лак задатак процена је и нападача Драгана Мрђе, који би сутра након два меча која је почео са клупе, могао да се нађе у стратној постави.

"Раднички као домаћин игра много боље и нема дилеме да нас очекује тешко гостовање. Никога није лако победити на страни, видело се то и прошлог викенда у Крушевцу. Наспрам себе имамо озбиљног противника, озбиљан тим, али и поред свега тога верујем у победу, која ће нам много помоћи да стекнемо додатно самопоуздање и потврдимо успон форме у коме се налазимо. Раднички ће против нас покушати да се искупи за убедљив пораз у прошлом колу, а ми ћемо урадити све да их у томе онемогућимо. Понављам, све осим победе за Црвену звезду је неуспех ", рекао је повратник Мрђа.

Што се кадровске ситуације пред пут у срце Шумадију тиче, она је повољна, изузев повреде Новака Мартиновића чији је наступ на стадиону "Чика Дача" под знаком питања.

"Нисам још одлучио ко ће играти. Дауда се опоравио и конкурисаће за тим, али је Мартиновић доживео повреду зглоба и видећемо хоће ли терапије уродити плодом", истакао је млади стручњак и додао да је, коначно, задовољан  новајлијама пристиглим у прелазном року.

"Покрили смо добро позиције на којима смо били дефицитарни. На папиру све делује како треба, међутим, терен је друга прича и видећемо ко ће нам од новајлија помоћи у остварењу циљева. Имамо тренутно доста играча, тако да ће неки од њих у наредним данима отићи на позајмице", закључио је Стојановић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару