Читај ми!

Караџићев одлазак очекиван

Драган Џајић изјавио да је очекивао да Томислав Караџић поднесе оставку на место председника ФСС. Звездин председник није прецизирао да ли црвено-бели имају кандидата за новог председника Националног савеза.

Председник Црвене звезде Драган Џајић рекао је да је одлука о повлачењу председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића очекивана и да су иза захтева за његовим смењивањем само добре намере Црвене звезде.

"Овакав епилог је по мени лично и очекиван, таква су 'правила' у спорту када постоји незадовољна страна. Ми смо указивали на грешке и на тренутно стање у домаћем фудбалу, који је из године у годину падао на лествици. Неке ствари морају да се искорене да би се остварио напредак на свим пољима", рекао је Џајић за београдски дневник "Спорт".

Према његовим речима, ширио се број незадовољних клубова у Србији.

"Јасно је да се морало на неки начин изаћи из зачараног круга да се више не скреће пажња на ствари које су мање битне од самог фудбала", рекао је председник ФК Црвена звезда.

Џајић је додао да очекује мирнији наставак сезоне.

"Смириће се навијачи на трибинама и посветиће се праћењу дешавања на терену, а остаје нам да се боримо да сезона буде регуларна у сваком погледу. Не бих нама приписивао победу или неке заслуге и сматрам да смо имали само добре намере и чврсте доказе", навео је он.

Председник ФК Црвена звезда није прецизирао да ли ће његов клуб имати кандидата за првог човека ФСС.

"Разговараћемо и онда изнети јасне ставове. Сада је рано да било какве наредне кораке прејудицирамо, а има свакако довољно времена до Скупштине фудбалског савеза да се све извага", рекао је на крају Џајић.

Караџић је у недељу најавио да ће се повући у децембру. Томе је претходио рат саопштењима са Црвеном звездом у коме су изнете бројне оптужбе за умешаност у криминал. Звезда је предводила клубове који су од почетка сезоне тражили смењивање Караџића.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару