Читај ми!

ФСС дели "Златне лопте" Лукићу, Живковићу и Максимовићу

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије (ФСС) донео је одлуку да уручи "Златне лопте" играчима који су остварили више од 50 наступа у дресу  репрезентације Саши Лукићу (52), Андрији Живковићу (51) и Немањи Максимовићу (51). 

"У складу са правилником о додељивању јавних признања Фудбалског савеза Србије донета је одлука о додели 'Златне лопте' играчима који су остварили више од 50 наступа у дресу  репрезентације: Саши Лукићу (52), Андрији Живковићу (51) и Немањи Максимовићу (51)", пише у објави на сајту ФСС. 

Из српске куће фудбала подсећају да ће "Дијамантску лопту" за више од 75 утакмица, ранијом одлуком ИО, добити Душан Тадић и Александар Митровић, а "Златну" Никола Миленковић, Немања Гудељ и Филип Костић који су забележили више од 50 наступа.

Истовремено, донета је одлука да се "Златна лопта" додели и фудбалеркама Србије које су одиграле преко 50 утакмица у дресу државног тима, а у ову групу су од скоро ушле Дина Благојевић, Јована Дамњановић, Тијана Филиповић и Алегра Пољак. 

На првом наредном окупљању, специјално признање Уeфе и ФСС-а за 100 наступа у дресу А репрезентације припашће једној од најискуснијих играчица и двострукој освајачици Златне лопте ФСС-а Виолети Словић.

ИО ФСС је донео и одлуку да се селектору женске репрезентације Драгиши Зечевићу продужава уговор до 30. јуна 2025. године.

петак, 18. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи