Читај ми!

Између Бундеслиге и Истока

Милош Стојановић, најбољи стрелац фудбалског првенства Србије и добитник награде "Спортског журнала" за најкориснијег играча сезоне, истакао да би волео да настави каријеру у Немачкој, али да је нека од "источних" лига реалнија опција.

Најбољи фудбалер Јагодине и први стрелац Суперлиге Милош Стојановић рекао је данас да још не зна да ли ће остати у том клубу и признао да му је жеља да заигра у Бундеслиги.

"Ових дана круже приче да има добрих понуда за мене и свакако ћу са челним људима клуба сести и видети шта је најбоље за обе стране", рекао је Стојановић, на конференцији за новинаре поводом награде за најбољег стрелца и лиге и награде "Спортског журнала" за најкориснијег играча сезоне "Драгутин Костић".

Стојановић је ове сезоне са Јагодином освојио национални куп, а у Суперлиги је постигао 19 голова.

"Некако највише волим и жеља ми је немачка Бундеслига, али то су моје жеље, а реалност је нешто друго. Нама, играчима из Србије је исток Европе некако најреалнија опција и друго је шта би ја волео, видећемо шта ће бити", рекао је Стојановић.

Стојановић је истакао да га је "Јагодина афирмисала, створила као играча".

"Јагодина је у мом срцу и ако сада дође до растанка сигурно ћу се кад-тад вратити у овај клуб, ово је моја друга кућа", рекао је Стојановић.

Говорећи о признањима, Стојановић је истакао да је задовољан дешавањима у протеклој сезони и подсетио да је Јагодина направила највећи успех у историји, освојила национални куп, пласирала се у квалификације Лиге Европе.

"Није мала ствар бити први стрелац лиге и на томе захваљујем саиграчима, стручном штабу, управи клуба, председнику Скупштине града Драгану Марковићу - Палми што су нам створили услове за рад и мојој породици", рекао је Стојановић.

На питање, зашто га нема у "најбољем тиму лиге" Стојановић је рекао да на то мора да одговори неко други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи