Читај ми!

Талентовани синови познатих фудбалера

Познати фудбалери често на прославе трофеја доводе своје жене и децу. У таквим приликама деца често покажу жељу да имитирају своје познате родитеље. Неки чак добију шансе да одмере снаге са светским звездама и на тренинзима.

Бане Ивановић, Дејвид Бекам, Рос Турнбул и бразилац Робињо ''представили'' су своје наследнике, неко са намером, а неко потпуно случајно и непланирано.

Син нашег репрезентативца Бранислава Ивановића Стефан постао је звезда Јутјуба након прославе Челсија 2011. године. Тада је Ивановић јуниор претрчао са лоптом скоро пола терена и постигао гол који је прославио са тата-Банетом.

Пре месец дана, синови Дејвида Бекама присуствовали су једном тренингу ПСЖ-а и одмерили снаге са Златаном Ибрахимовићем и Тијагом Силвом. Били су прилично упорни, а показали си и завидно знање баратања лоптом. Ивер очигледно не пада далеко од кладе.

На тренингу смо видели и Робињовог сина. Он је присуствовао једном треннгу у Миланелу и са својим оцем учио трикове и финте. ''Бициклица'' му најбоље иде "од ноге"...

Најновији снимак који се појавио на интернету јесте погодак малог Џоша Турнбула, сина резервног голмана Челсија. Он се током Челсијеве прославе освајања Лиге Европе са својим навијачима на ''Стамфорд Бриџу'' неприметно искрао са лоптом и успео да уз подршку навијача постигне и прослави гол.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи