Читај ми!

Неизвесно на зачељу

Крагујевчани славили у Ужицу са 2:0 и тако освојили важне бодове у борби за опстанак. Раднички се тако изједначио по бодовима с Новим Пазаром, који је поражен у Ивањици од Јавора са 3:2.

Фудбалери крагујевачког Радничког направили су велики корак ка опстанку у Суперлиги Србије савладавши данас у Ужицу екипу домаће Слободе са 2:0.

Два кола пре краја сезоне Крагујевчани су се изједначили по броју бодова са Новим Пазаром, који је поражен на гостовању у Ивањици (3:2).

У неугодној ситуацији сада је и нишки Раднички, који је изгубио са 3:2 од Војводине у Новом Саду, док се хајдук одлепио од угрожених тимова победом код куће над београдским радом (2:0).

Најузбудљивији меч одигран је на Карабурми, где је ОФК Београд савладао "фењераша" Смедерево са 4:3, али та утакмица није имала резултатски значај.

Јагодина је дочекала суботички Спартак у још једном мечу без резултатског значаја, али су бодови подељени, пошто је на крају било 1:1.

Хајдук је код куће у Кули победио београдски Рад са 2:0, а утакмица је завршена без тројице играча. Гости су од 75. минута играли без Милоша Станојевића због два жута картона, а из истог разлога су гости у финишу остали без Милана Чулима и Лазара Веселиновића.

Резултати 28. кола:

Хајдук - Рад 2:0 (Веселиновић 53, 90)
Јавор - Нови Пазар 3:2 (Радивојевић 7, Веселинови 69, Оњило 82 - Видаковић 81, 88)
Војводина - Раднички Ниш 3:2 (Гаћиновић 4, Вулићевић 7, Оумару 66. пенал - Љубинковић 55. пенал, Митровић 68)
ОФК Београд - Смедерево 4:3 (Грбић 6, 66. пенал, Николић 38. пенал, Ивановић 72 - Радосављевић 19, 56, Сикимић 79)
Слобода - Раднички Крагујевац 0:2 (Ковачевић 22, Милошковић 66)
Јагодина - Спартак 1:1 (Стојановић 52 - Носкови 90)
Партизан - Црвена звезда 1:0 (Јојић 90) 

Одиграно јуче: Доњи Срем - БСК 0:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи