Читај ми!

Конте: Бајерн као модел

Тренер Јувентуса Антонио Конте истакао да није лако стићи до титуле шампиона Европе, као и да је у том циљу најбоље пратити рад минхенског Бајерна. Могу само да се насмејем на приче да ће Јувентус освојити Лигу шампиона ако доведе два или три појачања, изјавио тренер шампиона Италије.

Тренер фудбалског шампиона Италије Јувентуса Антонио Конте изјавио је данас да ни доводјење квалитетних нападача не би помогло његовом клубу да освоји титулу у Лиги шампиона.

Јувентус је у четвртфиналу и укупним поразом од 0:4 од Бајерна из Минхена завршио такмичење у Лиги шампиона. Бајерн ће 25. маја у финалу Лиге шампиона у Лондону играти против Борусије из Дортмунда.

"Могу само да се насмејем на приче да ће Јувентус освојити Лигу шампиона ако доведе два или три појачања. Стварност је другачија. Постоји разлика између великих европских клубова", рекао је Конте, а пренели италијански медији.

"Навијачи би волели да у клуб додју неки од најбољих нападача - (Златан) Ибрахимовић, (Луис) Суарес или (Гонзало) Игуаин. Наравно, ја бих желео да доведем сву тројицу. Али, чак ни то не би било довољно да освојимо Лигу шампиона", додао је тренер Јувентуса.

Он сматра да би његов клуб требало да се унапреди у свим аспектима, али и да се угледа на Бајерн из Минхена.

"Морамо да пратимо њихов модел рада. О томе сам разговарао са управом и генералним директором Ђузепеом Маротом. Чуо сам да је (Арјен) Робен рекао да је победа Бајерна тимски рад, он схвата како мора да се ради. Талентован је као и (Френк) Рибери, а обојица дају све од себе за екипу", рекао је Конте.

"Добра организација извлачи најбоље од појединца. У сваком случају, морамо да покажемо да поштујемо клуб и фудбалере који су сада у клубу", додао је Конте.

Јувентус је ове сезоне одбранио титулу шампиона Италије, пошто је у недељу победио Палермо са 1:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи