Уз Толета до краја!

Синиша Михајловић, на све чешће наводе о могућој смени председника ФСС Томислава Караџића, одговорио безусловном подршком првом човеку српског фудбала. Уз то, у интервјуу за "Вечерње новости", још једном потврдио да не планира да позове Немању Матића у државни тим.

Прича о смени председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџичћа има готово од тренутка када је преузео функцију, али чини се да никада нису биле оволико учестале као сада.

Иако, дакле, провејавају гласови оних који би да виде леђа првом човеку српског фудбала, утисак је да, барем за сада, не постоји адекватан противкандидат.

Свој глас дебати придодао је и селектор А репрезентације Синиша Михајловић, који сматра да је Караџић најбољи човек за посао који обавља.

"Ја ћу увек бити за Толета! И због међусобног поштовања, због односа који имамо. Мада нисам потписао уговор с њим него са ФСС, до краја живота ћу бити за Караџића", рекао је Синиша Михајловић у интервјуу за „Вечерње новости".

Чини се да је нова управа Црвена звезде најагилнија и најодлучнија у намерама да склони Томислава Караџића. Пре неколико дана управо је Небојша Човић то имплицитно најавио, рекавши да се смена Караџића „крчка".

"Ако су толико упорни, нека га смене више! Мислим да би прво требало да гледају своје двориште, да реше своје проблеме, па онда да гледају друге. ФСС за разлику од Црвене звезде нема ниједан дуг, штавише, позајмљује новац другима. Зато нека они покушају да поправе стање у свом клубу, нека се баве црвено-белима".

Чињеница да се Звезда вратила у трку за шампионску титулу, и да практично судбину држи у својим рукама, што је било незамисливо до пре само неколико седмица, Михајловићу није довољан доказ да се у Љутице Богдана стање драстично поправило.

"Ако остану два бода разлике до дербија, он ће решавати питање првака. Звезда је у психолошкој предности зато што је стигла велику разлику, има боље резултате у последње време, али нисам сигуран и да је у бољој форми. И поред победа није пружила неке спектакуларне партије", истакао је Михајловић.

За крај интервјуа остављено је „питање свих питања", односно начина на који Михајловић селектира свој састав. Пре свега, реч је о српском фудбалеру који је тренутно у највећој жижи јавности, Немањи Матићу, односно о његовом неигрању за „орлове".

"Он је рекао да неће да игра за Србију и такав ми није потребан, па да се зове Меси, а не Матић", закључио је Михајловић интервјуу за „Вечерње новости".

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи