Читај ми!

Јанковић спреман за повратак

Капитен фудбалера Ђенове Бошко Јанковић рекао је да је спреман за повратак на терен после двомесечне паузе због повреде препона и да се нада скором повратку у тим. Јанковић се опорављао нешто дуже него што је било планирано, а објаснио је да није желео да ризикује нову повреду.

"Нисам хтео да форсирам да се што пре вратим, хтели смо да се упала потпуно смири, јер је бол у препонама врло незгодан. Завршио сам са тренинзима у којима сам радио искључиво на стицању физичке кондиције и од среде крећем да тренирам са екипом. Дошло је време да се вратим на терен", казао је српски интернационалац.

Он очекује да би могао да се врати у први тим Ђенове већ на утакмици са његовим бившим клубом Палермом, која је на програму у суботу.

"Врло је могуће да ћу да заиграм сада за викенд, али ништа још није дефинитивно", закључио је Јанковић.

Ђенова је неко време провела у зони испадања, али су резултати поправљени доласком новог тренера Давидеа Балардинија.

"Тренер је искусан и добро познаје Ђенову, као и сам амбијент овде. Екипа је много боља, поготово у дефанзиви. Купили смо неколико квалитетних играча тако да се очигледно види напредак и верујем у боље пролеће", закључио је Јанковић.

Ђенова је у недељу победила Удинезе са 1:0 и после 25 одиграних кола италијанске Серије А има четири бода више од Сијене, најближег пратиоца из зоне испадања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи