Читај ми!

Опљачкан Марек Хамшик

Марек Хамшик опљачкан у Напуљу, после меча са Сампдоријом. Словака су опљачкала тројица маскираних мушкараца, који су под претњом пиштоља украли Ролекс ручни сат.

Капитен Наполија Марек Хамшик опљачкан је уз претњу пиштољем у близини стадиона у Напуљу, после утакмице против Сампдорије у недељу, која је завршена без голова.

Хамшик је последњи у серији Наполијевих играча који су у послење време били на мети разбојника.

Како наводе италијански медији, Хамшик је нападнут само што је аутомобилом желео да крене ка аеродрому.

Тројица маскираних нападача разбила су стакло на аутомобилу, уперила пиштољ у његову главу и тражила да им преда Ролекс ручни сат.

Хамшик је учинио оно што је од њега захтевано и одмах потом позвао полицију.

"Није било ништа озбиљно, али је ово већ трећи пут да ме пљачкају", рекао је Хамшик за Скај Италију.

Хамшикова супруга је 2009. била опљачкана, а неколико других играча Наполија били су такође мете разбојника последњих година - нападач Едисон Кавани, играч средине терена Валон Бехрами и сада већ бивши фудбалер тог клуба, садашњи члан Пари Сен Жермена Езекијел Лавеци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи