Прва победа Јамајке

Изненађење кола у квалификацијама за Светско фудбалско првенство 2014. године, у оквиру КОНКАКАФ зоне (Средња и Северна Америка), приредила је репрезентација Јамајке, која је јутрос у Кингстону савладала селекцију САД са 2:1.

Почетак је био онакав какав су прижељкивали Американци, пошто је Клинт Демпсеј затресао мрежу домаћина пре него што је истекао први минут утакмице. Прошло је, међутим, само 35 секунди, а Родолф Остин је изједначио.

После таквог увода чинило се да је голеада неимновна. Уследило је, међутим, затишје које је трајало цео сат. Успаванку је прекинуо Лутон Шелтон у 62. минуту и донео прву победу Јамајчанима у досадашњих 19 утакмица против САД.

Резултати 3. кола квалификација КОНКАКАФ зоне.

Група А:

Јамајка - САД 2:1 (1:1)

стрелци: Остин у 2, и Шелтон у 62. минуту за Јамајку, а Демпсеј у 1. за САД.

Гватемала - Антигуа Барбуда 3:1 (0:1)

стрелци: Руиз у 58. и 79, и Пезароси у 90. минуту за Гватемалу, а Бајерс у 38. за Антигуу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи