Читај ми!

Конте: “Ја сам невин”

Тренер Јувентуса Антонио Конте назвао је срамотном одлуку Фудбалског савеза Италије, који му је потврдио десетомесечну суспензију:"Ово је срамота, никад у животу се нисам кладио!"

ФИГЦ је у среду одбио Контеову жалбу и погласио га кривим, јер надлежним органима није доставио информације о намештању утакмица у сезони 2010/2011, када је водио Сијену у Серији Б.

"Ја сам невин. Ово је срамота. То могу слободно да кажем. Завршио сам са ФИГЦ, иако постоји могућност за нову жалбу. Увек сам поштовао закон на терену и ван њега и овог пута сам правилно поступио. Све што ми се догађа је апсурд. Никад се у животу нисам кладио", рекао је Конте на конференцији за новинаре у Торину.

Конте је оптужен на основу сведочења бившег играча Сијене Филипа Каробија. "Они верују особи која већ три и по године намешта утакмице, која је продала своју породицу. Шта је трабало да урадим, да носим камеру са собом и снимам сваки потез. Ово је могло да се догоди свакоме. Данас мени, сутра неком другом колеги или играчу. Људи морају да отворе очи, а не да забијају главу у песак!, рекао је Конте.

Он је додао да ће одлука ФИГЦ уништити његов кредибилтет у свлачионици. Конте ће наставити да држи тренинге, док ће екипу на утакмицама водити његов помоћник Масимо Карера.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи