Читај ми!

Други тријумф Јагодинаца

Фубалери Јагодине савладали су на домаћем терену екипу ОФК Београда са 1:0 (1:0), у утакмици 2. кола Супер лиге Србије. Ово је друга победа Јагодинаца у два меча ове сезоне.

Јагодинци за сада не знају за пораз. Максималан учинак из прва два меча улива самопоуздање пред велики изазов у трећем колу, судар са шампионом, екипом Партизана. Оба меча Јагодинци решили истим резултатом.

Победоносни погодак постигао је Стојановић у 43. минуту. Јагодинци после два кола имају максималан учинак пошто су прошле недеље истим резултатом победили Хајдук из Куле, док је ОФК Београд претрпео други пораз. "Романтичари" су у Београду били поражени од Доњег Срема са 0:1.

Наредног викенда Јагодина ће играти против Партизана, док ће се ОФК Београд састати са Хајдуком.

У преосталој утакмици 2. кола од 20,45 сати у Београду се састају Црвена звезда и Рад.

Одиграно у петак:
Раднички Крагујевац - Нови Пазар 1:1.
Одиграно у суботу:
Хајдук - Раднички Ниш 1:2
Смедерево - Јавор 0:5
Спартак - Војводина 0:1
БСК - Слобода 1:0
Доњи Срем - Партизан 2:1

Крунић: Победили смо јако доброг противника

"Знао сам да ће ова утакмица да буде тешка. Ми смо покушали у првих пола сата да притиснемо ОФК Београд. Међутим, они имају јако добре фудбалере који знају да играју. Јако тешко смо дошли до гола. После нисмо хтели пуно да ризикујемо, хтели смо из контри и полуконтри да угрозимо ОФК Београд. Приоритет су нам били бодови", рекао је Крунић.

"Ми смо пробали да им одговримо, на нашу срећу то нам је успело и победили смо једног јако доброг противника. Моји момци су показали да су чврста и стабилна екипа", рекао је Крунић.

Тренер ОФК Београда Стевица Кузмановски честитао је Јагодини на победи, али и својим фудбалерима на томе како су играли.

"Мислим да смо урадили пуно ствари како бисмо постигли позитиван резултат. Испоставило се да је неефикасност, која је била присутна и у првом колу против Доњег Срема, главни проблем. Имали смо неке ситуације испред гола Јагодине, али изопстала је агресивност и дрскост", рекао је Кузмановски.

"У данашњу утакмицу ушли смо са много кадровских проблема јер су изостали Петковић и Весељко Тривуновић. Много младих играча је добило шансу и испоставило се да могу да играју и да можемо да рачунамо на њих. Одиграли су добру утакмицу и то је позитиван импулс", рекао је Кузмановски.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару