Сукоб Вукића и Вермезовића

Београдски медији преносе да на релацији Звонимир Вукић-Владимир Вермезовић није све у најбољем реду. Вукић није био у протоколу меча са АЕЛ-ом, наводно због повреде. Фудбалер је све демантовао, да би потом истакао како од самог старта између њега и шефа стручног штаба ствари не функционишу глатко.

Фудбалер Партизана Звонимир Вукић нје био ни у протоколу за реванч меч са кипарским АЕЛ-ом. Тренер Вермезовић као разлоге наводи повреду искусног фудбалера, међутим, Вукић то недвосмислено демантује.

"Са Вукићем не постоји никакав проблем, он је обновио повреду која га мучи већ годину дана", рекао је шеф стручног штаба црно-белих за београдски „Спорт".

Да ипак није све тако, потврдио је лично Звонимир Вукић.

"Није ми намера да било кога вређам или омаловажавам, али та прича са повредом није тачна. Од припрема у Словенији траје та цела прича између тренера и мене. Минутажа коју сам имао ми не одговара као што ниједном играчу не би. И није то главни проблем. Очекивао сам само разговор, а прецртан сам без речи. То само говори у прилог мојој тврдњи да Вермезовић има проблем са мном, а ја немам са њим", рекао је Вукић.

По многима понајбољи фудбалер српског шампиона претходне сезоне није се заиста наиграо ове године. У реваншу против екипе са Малте на терену је провео тек 20-так минута, на Кипру је у игру био још и мање. У Београду, за њега није било места ни на клупи.

"Верујте ми да после скандирања навијача на крају прошле сезоне "Звоне остани" не морам ни да играм више. Навијачи су показали шта мисле, а њихов суд изузетно ценим, јер сам уз то што сам првотимац и навијач Партизана. Најискреније, када сам улазио у игру против Малтежана најежио сам се од аплауза, осећао сам се као да први пут излазим на терен."

Некако логично, повела се и прича о евентуалном одласку.

"Поштеније би било да ми каже да не рачуна на мене, па да до краја прелазног рока могу да потражим нови клуб. Све ово сам могао да кажем и много раније али нисам желео да реметим атмосферу пред АЕЛ. А шта ће се дешавати даље не знам, ништа више не очекујем. Има нешто што Вермезовић не би смео никако да ми оспори, а то је да знам да играм фудбал. И да са 33 године још могу да пружим", истакао је Вукић.

Како наводи искуни фудбалер, ништа слично му се није дешавало у каријери.

"Имао сам током каријере четири врхунска тренера, од којих су тројица били најбољи фудбалери света у своје време. Па ако сам код Шустера, Блохина, Матеуса и Луческуа играо константно и врхунски, да ли је могуће да код Вермезовића немам места. За све што сам урадио у каријери сам се сам изборио", закључио је Вукић.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару