Читај ми!

Спремни смо

Тренер фудбалера Црвене звезде Роберт Просинечки сматра да је тим спреман за дуел са кипарском Омонијом у 3. колу квалифкација за Лигу Европе. Очекује добру игру, уз подршку навијача.

"Ако буду трчали и играли агресивно на лопту, верујем да ћемо победити. У предности смо јер имамо две такмицарске утакмице иза нас, а њима ће то бити прва ове сезоне", казао је Просинечки новинарима на стадиону Црвене звезде.

Црвена звезда је у 2. колу квалифкација победила белоруски Нафтан у гостима са 4:3, а потом у Београду играла нерешено 3:3.  Током реванш утакмице велики део навијача је звиждуцима и скандирањем: "Управа напоље!" изразио незадовољство игром црвно-белих.

"Колико год да је неки људи оспоравају, ово је веома талентована екипа којој још мало треба да додје до онога што ја желим", истакао је Просинечки.

"Кроз ових седам дана смо освежили екипу. Спремни смо за дуел са Омонијом која је квалитетна и има пуно странаца. Очекујем подршку навијача и веујем да ћемо одиграти добро", додао је Звездин тренер.

Просинечки је казао да је после реванш утакмице са Нафтаном разговарао са играчима о проблемима у игри.

"Мислим да смо физички спремни, оно је био психолошки пад и пуно смо разговарали о томе. Треба веровати у ову екипу... Играчи треба да буду растерећени и верују у себе", рекао је Просинечки.

Он је додао да ће играчима коначан састав тима саопштити после тренинга, као и да је одбрамбени фудбалер Милан Јовановић спреман да игра, док то још није случај са нападачем Елијем Бабаљем.

Фудбалер средине терена Милош Димитријевић рекао је да играчи Звезде желе да "поправе утисак из претходних утакмица".

"Недостајала нам је агресивност, али мислим да то сада неће бити случај. Поштујемо противника, међутим, идемо на победу", казао је Димитријевић.

Портпарол београдског клуба Марко Николовски казао је да је до сада продато 20.000 улазница за сутрашњу утакмицу, рачунајући и сезонске карте.

Први меч Црвене Звезде и Омоније почиње у четвртак у 20.30 на "Маракани", а реванш је недељу дана касније у Никозији.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару