Читај ми!

Нема опуштања у реваншу

У нашој јавности је створена слика да су Малтежани неозбиљан и лак противник. Ми смо томе мало допринели, јер смо лако дошли до победе у првом мечу. Малтежани уопште немају лошу екипу, рекао је тренер Партизана Владимир Вермезовић уочи реванша против Валете у квалификацијама за Лигу шампиона.

Шеф стручног штаба Фудбалског клуба Партизана Владимир Вермезовић изјавио је да очекује да ће наредни меч са Валетом бити "лепа фудбалска представа" и нада се да ће његова екипа проћи даље.

"Црно-бели" у уторак у 20.45 играју у Београду реванш меч 2. кола квалификација за Лигу шампиона са екипом Валете са Малте. "Верујем да су играчи фино расположени за сутрашњу утакмицу.

"У нашој јавности је створена слика да су Малтежани неозбиљан и лак противник. Ми смо томе мало допринели, јер смо лако дошли до победе у првом мечу", рекао је Вермезовић на конференцији за новинаре на Партизановом стадиону.

Партизан је прошле недеље у гостима савладао Валету 4:1, у првом мечу 2. кола квалификација за Лигу шампиона. "Мислим да смо у првом мечу добро играли и да је висока последица тога. Малтежани уопште немају лошу екипу", рекао је Вермезовић.

Према његовим речима, екипа треба да одигра концентрисано, да напредује и да се спреми за "нешто много боље".

"Надам се лепој фудбалској представи, озбиљном Партизану и проласку у наредно коло", рекао је Вермезовић и додао да уколико буде прилике да ће шансу добити млади фудбалери. Тренер Партизана позвао је навијаче да додју на утакмицу, али и замолио да се коректно понашају.

"Ми смо под условном казном и Европа то не прашта. Мислим да треба да будемо изузетно опрезни. Сваки инцеидент може да буде кобан за нас. Мислим да нас навијачи неће разочарати", рекао је Вермезовић.

Фудбалер Партизана Стефан Бабовић нагласио је да Валета није екипа за потцењивање.

"Ја се 100 одсто слажем са шефом. То није екипа коју смемо да потценимо. Данас сви играју фудбал, а у њиховим тиму има неколико Бразилаца. Уопште нисам опуштен", рекао је Бабовић и позвао навијаче да буду уз тим.

Фудбалер Партизана Немања Томић оценио је да "црно-бели" само треба да гледају себе и закључио:"Боља смо екипа од њих".

Цене карата за утакмицу су од 300 динара за јужну трибину до 600 динара колико коштају места на источној и западној трибини.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару