Седорф у Ботафогу

Уместо пензије Кларенс Седорф фудбалску каријеру је наставио у Бразилу. Ботафого је потписао двогодишњи уговор са 36-годишњим Холанђанином. Иако детаљи уговора нису објављени, Седорф је постао најскупљи странац у Бразилу.

Холандски фудбалски ветеран Кларенс Седорф потписао је двогодишњи уговор са Ботафогом, потврдио је јутрос бразилски клуб.

Трофејни 36. годишњи играч одлучио се да после 10 година проведених у Милану каријеру настави у Бразилу и без обзира на то што нису објављени финансијски детаљи уговора извесно постане најскупљи странац у земљи петоструког светског шампиона.

Седорф је каријеру почео у Ајаксу, а потом је наступао за Сампдорију, Реал Мадрид, Интер и Милан.

Једини је фудбалер са четири освојене титуле у Лиги шампиона са три различита клуба (Ајакс, Реал и две са Миланом).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи