Читај ми!

Јунајтед држи корак

Јунајтед се не предаје у борби за титулу. Иако им је за то потребна киша голова у последњем колу против Сандерленда или кикд Ситија. Фудбалери Манчестер Јунајтеда победили су на свом терену Свонси са 2:0 и сачували шансе за одбрану титуле првака Енглеске. Тотенхему само бод, КПР близу опстанка.

Коло пре краја Јунајтед има исти број бодова као и градски ривал Сити, али екипа Роберта Манћинија има много бољу гол разлику. У последњем колу Јунајтед ће гостовати Сандерленду, док ће Сити дочекати Квинс Парк Ренџерс. На данашњој утакмици мрежу Свонсија "начео" је ветеран Пол Сколс, а коначан резултат поставио је репрезентативац Енглеске Ешли Јанг већ пред крај првог полувремена.

Фудбалери Тотенхема освојили су само бод на гостовању Астон Вили у Бирмингему, 1:1. Овај реми, уз пораз Њукасла од Манчестер Ситија, највише ће обрадовати Челси. "Плавци" су сачували реалне шансе за освајање трећег или четвртог места, које води у Лигу шампиона. Наравно, уколико 19. маја у Минхену екипа Челсија савлада Бајерн овакве калкулације неће бити важне.

Тотенхем је уз доста среће освојио бод у Бирмингему, пошто је до изједначења дошао у 61. минуту голом Емануела Адебајора из пенала. Претходно је "певцима" искључен Дени Роуз у 49. минуту.

Квинс Парк Ренџерси су код куће савладали Стоук Сити и дошли на корак од опстанка у Премијер лиги. Јунак домаћих навијача постао је Ђибрил Сисе који је дао гол у 89. минуту. Конкурент екипе КПР у борби за опстанак, Болтон, одиграо је само 2:2 против гостујућег Вест Бромвича.

Резултати и стрелци у 37. колу:
Њукасл - Манчестер Сити 0:2 (Туре 70, 89)
Астон Вила - Тотенхем 1:1 (Кларк 35 - Адебајор 61. пенал)
Болтон - Вест Бромвич 2:2 (Петров 24. пенал, Џонс 82. аутогол - Брант 75, Морисон 90)
Фулам - Сандерленд 2:1 (Демпси 12, Дембеле 35 - Бирдсли 34)
КПР - Стоук 1:0 (Сисе 89)
Манчестер Јунајтед - Фулам 2:0 (Сколс 28, Јанг 41)

Понедељак:
Блекбурн - Виган

Уторак:
Ливерпул - Челси

Табела: Манчестер Сити 86, Манчестер Јунајтед 86, Арсенал 67, Тотенхем 66, Њукасл 65, Челси 61, Евертон 52, Ливерпул 49, итд.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару