Бурна ноћ Џермејна Пенанта

Са Џермејном Пенантом, некада невероватно талентованим фудбалером, никада није досадно. Некадашњи млади репрезентативац Енглеске и играч Ливерпула и Арсенала "жртвовао" је сјајну каријеру ноћном животу и незаобилазним пороцима. Овога пута, у само неколико сати, успео је да удари жену у једном ноћном клубу, али и да слупа свој скупоцени ауто.

Фудбалер Стоука, вечито контроверзни Џермејн Пенант, направио је прави „подвиг" у само неколико часова. У истој ноћи, напао је жену у ноћном клубу, да би затим слупао свој аутомобил.

У еклклузивном ноћном клубу у Манчестеру, који је наводно познати по томе што се тамо често могу видети неки од најпознатијих фудбалера из Премијер лиге, „лоши дечко" енглеског фудбала насрнуо је на жену и ударио је у лице.

Његова жртва је извесна Џена, која је Пенанту замерила што, док му је жена трудна код куће, време проводи по ноћним клубовима. Полиција је реаговала, али је фудбалер пуштен уз кауцију.

"Та жена се окомила на Пенанта и говорила му: Како можеш овде да се забављаш с другим женама, а моја пријатељица, с којом чекаш бебу, је у другом стању?", испричао је неименовани сведок за таблоид "Сан".

Као да то није довољно, Пенант је, и даље у припитом стању, успео и да слупа свој сребрни ауди, тек неколико сати након инцидента. Осим инцидената и протраћеног талента, Пенант је познат и по неколико навода да фудбалер има озбиљних проблема са читањем и писањем.

Завршио је у болници због блаже повреде леђа. Полиција га је оптужила за вожњу у пијаном стању, вожњу без возачке дозволе и осигурања. За тај прекршај одговараће 9. маја на суду.

Поменути инциденти догодили су се неколико сати након што је Стоук ремизирао са Евертоном 1:1, у заосталом мечу Премијер лиге.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару