Читај ми!

Гасол: Срећан сам и поносан

Најкориснији играч (МВП) управо завршеног Европског кошаркашког првенства, Пау Гасол казао је да је јако срећан и поносан што је са Шпанијом освојио титулу.

"Био је ово невероватан турнир. Јако сам срећан и поносан. Вредно смо радили да вечерас будемо овде. Мучили смо се у почетку, али је тим заиста добро реаговао на проблеме. Када смо били сатерани уза зид, тим је заиграо најбоље, разумео је да морамо да играмо одбрану добро да бисмо побеђивали", рекао је Гасол новинарима у Лилу.

"Поносан сам на саиграче и стручни штаб, био је невероватан турнир. Лично и професионално ћу га памтити цео живот", рекао је Гасол .

Селектор Шпаније Серђо Скариоло казао је да је тим растао из утакмице у утакмицу.

"Сви кажу да је ово посебан турнир. Сваки турнир је посебан. Ове године смо почели фокусирани од првог дана припрема. Расли смо током припрема и током турнира. Расли у самопоуздању, чврстини, концентрацији и поверењу, и из дана у дана. Као тренера, то ме чини јако поносни. Пау нам је био вођа, момак који решава ствари на терену и тренер на терену. Захвалан сам му, али сам стварно захвалан и осталим играчима што су се подредили тиму", рекао је Скариоло.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара