Читај ми!

Камионџије поново возе – почело снимање четврте сезоне Камионџија д.о.о.

У околини Уба пала је прва клапа четврте сезоне серије "Камионџије д.о.о.“, у режији Филипа Чоловића. Екипа са више од 100 глумаца ове популарне серије најављује 12 нових епизода, које ће се снимати на новим локацијама широм Србије.

Почетак снимања четврте сезоне Камионџија д.о.о. на таласу добре гледаности претходних епизода, обрадовао је уиграну екипу. Расположење глумаца могло се видети и на сету у убском селу Совљак.

"Ја сам много срећан што почињемо четврту сезону Камионџија. То да смо на четвртој, значи да нас је публика прихватила и заволела. Кад смо почињали било је ризично јер ликови Павла Вуисића и Миодрага Петровића Чкаље су обавезивали нас који смо прихватили да ову неку врсту наставка радимо, али очигледно да смо успели и мени је ово један од најдражих пројеката“, навео је глумац Тихомир Станић.

Убска општина је главно одредиште камионџија и у четвртом серијалу, у који се ушло амбициозније, са гостујућим глумцима, озбиљнијим објектима и новим локацијама у Нишу и на Дивчибарама.

"Мислим да смо расли из сезоне у сезону и да је свака следећа била динамичнија, духовитија и боља на неки начин. Мислим да ова четврта сезона има потенцијала да буде најбоља“, истакао је редитељ серије, Филип Чоловић.

У фокусу приче Камионџија је обичан човек, који пролази кроз актуелне друштвене односе. Серија осваја гледаоце и афирмацијом традиционалних вредности и људских врлина.

"Мислим да се наставља једна лепа сага. Једно путовање, једна лепа  породична забава и ја сам срећан што могу са мојим драгим пријатељима да учествујем у свему томе“, навео је глумац Слободан Бода Нинковић.

Последња клапа, четвртог серијала Камионџија планирана је за половину септембра, а емитовање нових епизода на РТС-у наредне године.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије