Читај ми!

"Камионџије д.о.о.": Трећа сезона биће најбоља до сада

Дванаест нових епизода треће сезоне серије "Камионџије д.о.о." у продукцији РТС-а, снима се у Убу и селима Тамнаве. И даље по идеји незаборавног творца Гордана Михића, кроз сценарио Владимира Ђурђевића гледаћемо нове авантуре мајсторског тандема Баје и Жиће.

"Ми смо једна топла породична серија и мој једини циљ је да ми растемо из сезоне у сезону. Заиста верујем да ће ова трећа бити боља од прве две. Имаћемо преко сто глумаца, број објеката и сцена ће бити већи него претходних сезона", истакао је Филип Чоловић, редитељ серије.

На таласу добре гледаности претходних епизода, снимање нових обрадовало је уиграну екипу. Расположење глумаца, саживелих са ликовима могло се видети и на сету у Памбуковици.

"Ја се сад питам који је ово дан снимања имам утисак да је сто педесети односно да нисмо никад ни прекидали, као да није било пауза између летњих снимања. Екипа је заиста уиграна", напоменуо је глумац Тихомир Станић.

"Некако сам постала део Даре - ја сам она и она ја, и некако то се све помешало и стопило, тако да нам је у трећем циклусу много лакше и сценарио нам је бољи", истакла је глумица Паулина Манов.

Причом о искрености и доброти обичних људи Камионџије освајају телевизијске гледаоце.

"И народ у њиховим судбинама види и своју судбину. У њиховој доброти и неснађености, у њиховој храбрости и одважности препознаје и своје врлине и зато је ово гледано и увек ће и бити", испричао је Ненад Јездић.

Последња клапа, планирана је за половину октобра, а емитовање нових епизода на РТС-у почетком следеће године.

субота, 20. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво