Читај ми!

"Камионџије д.о.о.": Трећа сезона биће најбоља до сада

Дванаест нових епизода треће сезоне серије "Камионџије д.о.о." у продукцији РТС-а, снима се у Убу и селима Тамнаве. И даље по идеји незаборавног творца Гордана Михића, кроз сценарио Владимира Ђурђевића гледаћемо нове авантуре мајсторског тандема Баје и Жиће.

"Ми смо једна топла породична серија и мој једини циљ је да ми растемо из сезоне у сезону. Заиста верујем да ће ова трећа бити боља од прве две. Имаћемо преко сто глумаца, број објеката и сцена ће бити већи него претходних сезона", истакао је Филип Чоловић, редитељ серије.

На таласу добре гледаности претходних епизода, снимање нових обрадовало је уиграну екипу. Расположење глумаца, саживелих са ликовима могло се видети и на сету у Памбуковици.

"Ја се сад питам који је ово дан снимања имам утисак да је сто педесети односно да нисмо никад ни прекидали, као да није било пауза између летњих снимања. Екипа је заиста уиграна", напоменуо је глумац Тихомир Станић.

"Некако сам постала део Даре - ја сам она и она ја, и некако то се све помешало и стопило, тако да нам је у трећем циклусу много лакше и сценарио нам је бољи", истакла је глумица Паулина Манов.

Причом о искрености и доброти обичних људи Камионџије освајају телевизијске гледаоце.

"И народ у њиховим судбинама види и своју судбину. У њиховој доброти и неснађености, у њиховој храбрости и одважности препознаје и своје врлине и зато је ово гледано и увек ће и бити", испричао је Ненад Јездић.

Последња клапа, планирана је за половину октобра, а емитовање нових епизода на РТС-у почетком следеће године.

уторак, 28. новембар 2023.
7° C

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!