Читај ми!

Снима се наставак серије "Камионџије д. о. о."

У уторак, 29. јуна, на Убу, пала је прва клапа новог циклуса хумористичке серије "Камионџије д.о.о."

Нових 12 епизода донеће нам и нове авантуре мајсторског двојца, шоферског тандема - Баје и Жиће.

Таман када су помислили да су све своје животне и љубавне проблеме решили у двадесет епизода првог серијала, те очекивали улазак у финансијски мирније воде, кола им поново крећу низбрдо. Баја је желео да новцем од продаје свог стана купи нови камион, који је требало да им буде главно средство за рад, али бива преварен, а лакомислена улагања Жићиног таста, популарног Грче Јарца, довешће читаву породицу на ивицу егзистенције.

Након што је изигран за камион, Баја се физички разрачунава са преварантом Тровачем, и том приликом му наноси тешке телесне повреде. Због тога завршава у затвору и суђење је у току.

Сувишно је рећи да ни у љубави не цветају руже. Ни брак између Грче и Милице није опстао и он се враћа код своје ћерке Даре, тако да их је сада деветоро у малој кући. Појављују се и нови негативци, који прете читавом граду.

Лазар, бахати директор корпорације купује све око себе, ведри и облачи крајем, и сви наши јунаци, хтели или не, зависе од његових одлука. Да све буде још црње, чини се да је Лазар "бацио око" на Дару, па је читава породица на искушењу. Извршитељи прете избацивањем, деца у школи са својим проблемима, велики дугови, посао слабо иде... Има ли краја мукама наших Камионџија?

У новом серијалу, осим старих улога, Жиће и Баје (Тихомира Станића и Ненада Јездића) породице Грујић, жене Даре (Паулина Манов), таста Грче (Бранислава Зеремског), те Грге Муриња (Марко Гверо), Зоке келнерице (Тања Пјевац) и Родољуба (Небојша Циле Илић), играју још и Анка Гаћеша, Владислав Михаиловић, Бода Нинковић, Александар Ђурица, Јована Гавриловић, Андреј Шепетковски, Јелисавета Орашанин и многи други.

Снимање Камионџија завршава се до краја септембра, а емитовање нових епизода планирано је за крај ове и почетак наредне године.

Продуцент: Небојша Неле Гарић

Извршни продуцент: Игор Стојановић

Директор серије: Ненад Димитријевић

Редитељ: Филип Чоловић

Директор фотографије: Небојша Башић

Сценограф: Александар Цвијановић

Костимограф: Невена Миловановић

Маска: Нина Башић Синђелић

Композитор: Владимир Петричевић   

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво