Читај ми!

Да ли су „Јунаци нашег доба“ спремни да реше своја судбоносна питања, открићемо у другој сезони популарне серије

У Кошутњаку се снима нових 20 епизода серије „Јунаци нашег доба“ из пера Синише Павића у продукцији „Телекома“ Србије и извршној продукцији „Коштуњак филма“. Нове авантуре старих и нових јунака публика ће пратити на РТС-у.

Чичановићи се враћају на мале екране, јер ништа се није окончало у првој сезони ове комедије смештене у социјални контекст. Нове епизоде откриће да ли су Јунаци нашег доба спремни да реше судбоносна питања.

„У ствари је то једна конкулизија, један закључак те хронике коју Синиша пише о времену, моралним, етичким породичним вредностима који живимо ми данас овде“, објашњава Михаило Вукобратовић, редитељ серије.

Овога пута није само породица у жижи, покривен је и шири друштвени план. Једна од дилема је да ли ће Ђорђе Торбица Врућко вратити новац који је пронашао.

„Он хоће то да врати, али да прво врати све своје дугове пошто је киван на своју фирму и свог директора пошто су га избацили из фирме“, открива Милан Васић.

Младу студенткињу Александру Чичановић упознали смо као девојку на животним странпутицама.

„Сада она некако налази неки свој циљ у животу и баш се хвата у коштац са својим проблемима и својим животом“, каже Исидора Грађанин.

Међу Јунацима нашег доба и неки нови – који су употпунили локални колорит. Њихове као и судбине познатих јунака, наићи ће на неочекиване раскрснице и искушења.

„Радојица...карактерно остаје тај лик с тим што долази до нових проблема и долази до великих проблема и просто ће ући ти проблеми у његову кафану“, наводи Милутин Мима Караџић.

„Оно што најбоље показује ова серија је то колико људи данас пре свега сами са собом морају да се изборе да би нешто и око себе кренули да мењају“, сматра глумац Раде Маричић.

Павићева драматургија и Вукобратовићева режија, добитна су комбинација за наставак популарне телевизијске забаве у друштву Јунака нашег доба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво