Војна Академија 3

Нова година почиње на Војној Академији и нови ученици стижу на Војну Академију.

Међу мноштвом нових кадета запажамо Грујицу (Груја) и Богољуба (Буги), два пријатеља из малог места у унутрашњости који возом по први пут долазе у Београд, Светлана (Цеца) која се двоуми између студија или одласка са дечком у иностраство, дебељушкасту Марију (Маша) којој је војска бег од превише посесивних родитеља, Илију (Ика) чији отац официр очекује доста од свог сина, као и тајанствену и усамљену Анђелу (Анђа) која не воли да прича о себи.

То су нови јунаци серије чије ћемо догодовштине пратити током годину дана њиховог школовања на Војној Академији.

За разлику од прве две сезоне сви нови ликови су у копненим снагама. Поред њих ту су наравно и позната лица, које затичемо две године од тренутка њиховог дипломирања. Стошић је постао професор на академији, још увек живи са Иваном али њихова веза има успона и падова због његове слабости према лепим женама. Џаковић је запослен на аеродрому и брине се о трудној Надици која доста тешко подноси трудноћу. Истовремено Џаковић трпи притисак и од свог оца Десимира који је постао преседник општине у њиховом селу и коме су политичке амбиције доста нарасле. То је посебно компликовано за Џаковића јер Надицини родитељи, изузетно заштитнички настројени према њој припадају опозицији. Стошић ради и са Кашанином који се коначно одлучио на развод који пролази на доста мучан начин. Што се Жарача тиче њему је највећи проблем како да смири Шеки која се осећа растрзано између двогодишњег сина, ћерке тинејџерке, посла и мужа који је често одсутан. Роксанда живи од недавно у Нишу, још увек упознаје нову средину и људе у њој. Шашвари је у међуверемену постала ПР читаве Војске Србије, живи са Ненадом коме помало смета њена непрестана заузетост и немогућност планирања заједничког живота. Рис и Зимче су још увек заједно али на разним странама света, Рис је на мисији у Централно афричкој републици, Зимче вози хеликоптер за Специјалну јединицу. Клисура је изградио брзу и бриљантну каријеру али емотивно још увек није преболео Шашвари те живи самачким и сведеним животом чији центар још увек представља однос са пријатељима са академије. Он је постао кохезивна снага читавог тог друштва и он одржава везе између свих њих. Стошићева мајка има проблем са алкохолом док је Милијарда најзад добила стан какав заслужује. Буразер је и даље особа која све види и све зна.

Игром случаја наши јунаци наћи ће се поново на заједничком послу и то у зони копнене безбедности. На том задатку, у врло осетљивој и компликованој ситуацији још једном ће доказати своје вредности, а лекција која им предстоји биће најважнија у њиховим животима. Јер Војна Академија и свет који осцилира око ње није само војна школа, то је истовремено и школа живота.

Поред већ уигране екипе, Бојана Перића, Бранка Јанковића, Ивана Михаиловића, Драгане Дабовић, Тамаре Драгичевић, Јелисавете Орашанин, Радована Вујовића, Тијане Печенчић, Небојше Миловановића, Јелице Сретеновић, Тихомира Станића, придружиће им се нови кадети Анђела Јовановић (Цеца), Ђорђе Стојковић (Груја), Гордана Паунов (Маша), Вучић Перовић (Буги), Андреа Ржаничанин (Анђела), Славен Дошло (Ика).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару