Ускоро: "Три боје звука"

У студију Радио-телевизије Србије у Кошутњаку у току је снимање нове музичке емисије "Три боје звука", чија се премијера очекује ове јесени. У једном простору, али на три бине, наступаће легендарни, популарни, као и музичари млађе генерације, који ће своје композиције изводити искључиво уживо.

Гледаоцима, баш као и публици у РТС-овом студију 8, обезбеђена је добра забава и уживање уз поп, рок, а понекад и електронску и џез музику.

Водитељ "Три боје звука" биће филмски и позоришни глумац Бојан Перић.

"Три боје звука" очекују нас три фантастична госта у свакој емисији, гомила забаве и пре свега одлична музика коју наши гости изводе уживо у студију! Нема плејбејка, већ ће публика моћи да ужива у живом извођењу поп и рок хитова, својих омиљених певача и бендова. Када се дода да се све снима у HD-у, стварно можемо да очекујемо забаву врхунског квалитета - истиче Бојан Перић.

Младом а већ увелико афирмисаном глумцу снимање телевизијске емисије је свакако нов изазов у каријери:

-За мене је прилика да радим овако нешто, свакако један нови изазов, јер до сада нисам имао прилике да радим на телевизији на овај начин - истиче Перић.

-С обзиром да сам и сам велики љубитељ музике, и то баш поп рока који се изводи у емисији "Три боје звука", уживам у одличној музици већ од тонских проба па све до краја снимања емисије, и једва чекам да "Три боје звука" обоји и домове широм земље!


Снимање нове музичке емисије РТС-а почело је пре неколико дана, а екипа задужена за реализацију задовољна је остварним до сада.

-Ово је сјајна прилика за све музичаре који желе да се представе у најбољем светлу, првенствено својим песмама и квалитетним извођењем уживо. Одлична продукција, савремена сценографија, расвета и квалитет звука биће нам приоритет. Ово је сложен пројекат и у његовој припреми ангажован је велики тим професионалаца. Очекујемо да забавна музика добије место које јој припада на нашем медијском небу, а млада генерација неке нове узоре - каже уредник емисије Јелена Влаховић.

Публика интерактивно учествује у стварању серијала, са својим предлозима гостију, коментарима и питањима за музичаре. "Три боје звука" ускоро ће наћи стално место у програмској схеми РТС-а.

Уредник емисије: Јелена Влаховић

Редитељ: Игор Басоровић

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару