Читај ми!

Породична мрежа, од 11. септембра на РТС 2 у 9.30

Данас је тешко замислити живот без дигиталних технологија. Омогућиле су нам да брже и лакше комуницирамо, захваљујући њима открили смо нове начине да се повежемо, учимо, играмо, стварамо. Несумњиво је да су нам побољшале квалитет живота али такође су нам донеле и нове изазове.

На који начин је дигитално доба променило појединца и како утиче на породичне односе покушаће да одговори нови ток-шоу "Породична мрежа" који се од 11. септембра емитује сваке недеље у 09.30 часова на РТС 2.

У десет получасовних емисија психолог Ана Мирковић разговара са родитељима и децом о томе које нам је промене у понашању донела дигитална ера, колики су проблем насиље на друштвеним мрежама, онлајн изазови, врбовање и преваре у дигиталном простору, како сачувати доказе о малтретирању, које све могућности учења нам обезбеђују дигиталне технологије и има ли приватности на интернету.

У првој епизоди под називом "Дигитална комуникација и породични односи" психолог Ана Мирковић разматра са породицама Воштинић и Пантос специфичности модерних начина комуницирања и како оне боје њихову свакодневицу.

Серијa "Породична мрежа" део је пројекта Безбедност деце на интернету који се реализује уз финансијску подршку и у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација.

Екипу серије чине: водитељ и сценариста Ана Мирковић, главни координатор пројекта и одговорни уредник Редакције школског програма Невена Младеновић Благојевић, композитор музике Владимир Граић, продуцент Драгана Богдaновић, дизајнер звука Небојша Драгићевић, монтажер Бојан Филиповић, директор фотографије Марко Микић, уредник серије Тамара Вешковић и редитељ Милица Солдатовић Микић.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво