"Равна гора" најгледанија

Прва епизода серије "Равна гора" јуче је била најгледанија емисија у Србији. Серију је гледало два милиона и 210.000 гледалаца.

Најгледанија емисија у Србији јуче је била прва епизода серије Равна гора. Рејтинг је био 20,5 одсто, а серију је гледало два милиона и 210.000 гледалаца.

Укупни удео у гледаности, такозвани шер, износио је 43,8 процената.

После Равне горе, најгледанији су били Дневник РТС-а у 19.30 (рејтинг 18,2 процената, шер 42,9 одсто) и квиз Слагалица (рејтинг 15,7 посто, шер 37,8 посто).

У другој епизоди Равне горе, која ће бити емитована 17. новембра на Првом програму РТС-а, биће приказана седница југословенске владе, у подземном граду у Малом Зворнику.

Напета атмосфера, оштре речи, сукоби и размирице - слика и прилика стања у пољуљаној Краљевини Југославији, што ће гледаоци моћи да виде у епизоди под називом "Слом".

Више о серији на адреси: www.rts.rs/ravnagora 

Број коментара 47

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара