Лебдећа чаша

Чаше могу бити различите. Неке су пластичне, неке стаклене, а неке лебдеће. Какве су то лебдеће чаше, открива Осман у новој епизоди „Плаве птице“.

За овај лебдећи трик, потребно је:

- 1 пластична чаша

- 1 нож

- присуство родитеља

Све је врло једноставно. Пре него што окупите своју драгу публику којој ћете овај трик показати, морате припремити чашу. Наиме, на једној страни чаше замолите некога од старијих да ножем избуши рупу. Али нека тајну чува за себе и нипошто нека је не открива док му ви то не дозволите.

Сада је ваша чаша спремна. Провуците свој палац кроз рупу на чаши и ухватите је рукама. Најпре својој публици покажите како држите чашу у рукама, како би они мислили да је у питању обична чаша.

А онда, сасвим лагано, почните да расклапате руке тако да оне више не додирују вашу чашу. Наравно, водите рачуна да се не види да држите и даље чашу палцем. А онда почните полако да померате палац и ваша чаша ће изгледати као да се покреће сама.

Драги другарићи, надамо се да ћете некога добро забавити овим триком, а ако откријете нешто ново, шаљите нам на адресу Таковска 10, 11 000 Београд, за емисију „Плава птица", или на мејл plava.ptica@rts.rs. Можете нам писати и на facebook страници, а до тад...

Лет, лет!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара