Читај ми!

Нова сезона хуманитарног шоу програма "На вечери код..."

Једни за друге, подељени, као и до сада у два тима, куваће познате личности из света музике, филма, спорта и моде...

Тим Бибер ове сезоне представљају Даница Крстић, млада певачица етно-музике, Тања Петровић, прва дама српског каратеа, Слађа Делибашић, певачица која је, заједно са Ђолетом, прославила групу Ђогани фантастико, Драган Којић - Кеба, естрадни уметник, један од најпопуларнијих певача данашњице, његов колега из поп бранше, фронтмен групе Регина, Александар Човић и све траженији филмски и позоришни глумац Љуба Булајић.

Боје екипе Со браниће Бранка Соврлић, популарна естрадна уметница, сада изузетно актуелна Тијана Богићевић, један од најбољих вокала домаће музичке сцене и још једна вишеструко талентована певачица, Сашка Yanx. Са њима у тиму су бард домаће народне песме, најстарији такмичар Чеда Марковић, Бата Спасојевић, један од водећих дизајнера српске модне сцене и глумац, али и врсни кулинар Јаков Јевтовић.

Сви они ће се представити у неком другачијем светлу и приказати своје умеће у кухињи, али и открити детаље из својих биографија о којима се мање зна. О њима ће говорити и њихови пријатељи, сарадници, супружници и чланови породица.

Такмичари ће се, као и до сада, трудити да што боље угосте чланове супарничке шесторке и свом тиму обезбеде што већи број поена.

Само од њихових гласова зависи који ће тим, као победнички, награду - чек на милион динара уручити Удружењу самохраних родитеља и породица деце са инвалидитетом "Плава шкољка" из Београда.

12 хуманих људи на истом задатку, са жељом да помогну онима којима је та помоћ неопходна је спремно. Нека бољи тим победи!

Не пропустите нову сезону хуманитарног шоу програма На вечери код...!

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво