Читај ми!

Од шоу програма до филмских комедија - Тематски канали РТС-а у новогодишњој ноћи

Избором најбољих и најгледанијих садржаја из богате програмске продукције РТС-а тематски канали Драма, Живот, Музика, Коло, Наука, Полетарац и Трезор позивају гледаоце да новогодишње празнике проведу уз домаће серије, филмове, квизове, концерте, музичке топ листе, шоу програме и емисије за сва времена из Архиве ТВ Београд.

Са жељом да Нова буде боља а живот квалитетнији, на програму РТС Живот испраћамо Стару годину са култном емисијом Два сата квалитетног програма уз музику и хумор који воле и слушају све генерације. У асортиману врхунске Робне куће сазнаћете Ко је код Које, а ако сте довољно брзи и знате, стићи ћете и на Музички дерби али пре свега, разумећете зашто је важна Моја дедовина и шта је суштинска срећа о којој певају Оливер и Giboni.

РТС Музика позива да у новогодишњу ноћ упловите слушајући песме које су обележиле годину за нама, али и оне незаборавне хитове уз које смо дочекивали неке прошле Нове године. Прве новогодишње дане на програму РТС Музика проведите уз концерте Kosheen, Биг бенда, Стефана Миленковића и Нелета Карајлића, као и празнично издање емисије Muzzik, која представља ретроспективу најважнијих регионалних дешавања у свету популарне музике у 2022. години.

Уз РТС Коло очекују вас одабрани музички бисери са тргова Београда, Новог Сада, Смедерева, Краљева, Ниша и Пећи - Под небом Србије; очекује вас музика из добрих старих времена и чувени певачи, народни оркестри, млади таленти и фолклорни ансамбли у Музичкој шареници.

Најмлађе гледаоце РТС Полетарац у новогодишњим празницима очекује са много забаве и музике, са Штрумфовима, Чаробњаковим шеширом, Плавом птицом, НТЦ квизом, са хором Колибри и Московским циркусом на леду.

Постоји научно објашњење за постојање Деда Мраза - гледајте РТС Науку како бисте га чули.

У дане празника сазнаћете колико је здраво смејати се, да ли је љубав само емоција или покретач хемијских и друштвених процеса. Прошетаћемо кроз дигитални свет, завирити у зелени рај. Чекају вас премијерна издања РТС Лаба где ћемо објаснити зашто је лакше рећи "Боли ме зуб" него "Срце ми је сломљено", сазнати да ли је добар укус у кризи, коме је живот игра а коме је игра живот, зашто о феномену старења све чешће говоримо и да ли је свака оцена за ђака.

Како је изгледао програм Радио-телевизије Београд који су уочи Нове 1971. године водили Далиборка Стојшић и Мића Орловић? Шта су у Новогодишњем Двогледу деца из Бранковине пожелела да им се оствари у Новој 1970. години? И шта је Јосип Броз Тито рекао у новогодишњој поруци народима и народностима Југославије 1960. године, погледајте на каналу РТС Трезор.

Најгледаније домаће серије: Камионџије д.о.о, У клинчу, Војна академија и антологијске филмске комедије Лајање на звезде Здравка Шотре, Потера за срећком Милорада Милинковића, Живот је чудо Емира Кустурице, током новогодишњих празника гледајте на РТС Драми.

субота, 17. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару