Три боје звука

После паузе од три године, поново на три бине, гледаћемо одличне музичаре у оквиру нове сезоне емисије "Три боје звука"!

У новој сценографији, са новом водитељком, у нових дванаест епизода, на три бине уживо ће наступати како афирмисани, тако и млади извођачи, састави и кантаутори различитих музичких жанрова - поп, рок, електронске, реге, реп, џез, блуз музике...

У четвртој сезони емисије "Три боје звука", нова водитељка биће млада глумица и певачица Кристина Кика Јовановић. Глумачку каријеру она је почела да гради убрзо по упису Академије уметности у Београду, али ноте су у њен живот дошле много раније. Пут ка улози водитељке отворило јој је певање у групи "I -plej", а са бендом "Кика" објавила је албум Последица пубертета. "У овој сезони стварно ћете чути Три боје звука - све жанрове смо покрили!", поручује Кристина.

Гледаоци поново могу да очекују квалитетну музичку емисију - добар избор музике, нова остварења, као и тренутно најактуелније музичаре из Србије и региона у изузетној продукцији.

"РТС мора да сачува квалитетну музику, као и да је приближи што већем броју гледалаца. То је задатак нас уредника. Ова емисија се и гледа и слуша, тај стандард морамо да задржимо. Такође, важно је да постојимо због свих изузетних музичара који гостују и којих има много. Они стварају музику нашег времена и то би, пре свега, требало поштовати. Не смемо заборавити да негујемо велике јубилеје, да пружамо прилику младим музичарима, као и да приказујемо нове песме и албуме", објашњава ауторка емисије, Јелена Влаховић.

Нову сезону отвориће Бајага и Инструктори, а затим ће уследити и наступи групе Негатив, џез певачице Софије Кнежевић, Александре Ковач, Ђорђа Миљеновића, Буч Кесидија и других.

3БЗ на друштвеним мрежама:
3БЗ you-tube: https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A
3БЗ facebook: https://www.facebook.com/3bojezvuka/
3БЗ instagram: https://www.instagram.com/3bojezvuka/
3БЗ twitter: https://twitter.com/3bojezvuka/
3БЗ e-mail: 3bojezvuka@rts.rs

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару