С Тамаром у акцији: седма ТВ сезона од петка, 15. марта

Седма сезона серијала "С Тамаром у акцији" почиње у петак, 15. марта на Првом програму Јавног сервиса Србије. Двадесет четири породице из централне Србије и Шумадије добиће нови дом.

Тамара Грујић, ТВ аутор и иницијаторка хуманитарног пројекта и ТВ формата "С Тамаром у акцији": Ово је емисија о добрим делима. О људима које не смемо да заборавимо. О хуманости, солидарности, толеранцији и пријатељству. О очувању наслеђа и културних добара. О новим домовима који остављају простор за нови почетак".

Желећи да обиђу читаву територију Србије, чланови екипе емисије су, уз помоћ центара за социјални рад, патронажних служби, поштанских служби, као и путем пријава на друштвеним мрежама и писама које стижу на адресу Јавног сервиса- заједничким снагама тражили породице којима може да се помогне на територији општина Шумадијског (Крагујевац и шира околина), Моравичког (Чачак и шира околина), Поморавског (Јагодина и шира околина), Рашког (Краљево и шира околина), и Расинског округа (Крушевац и шира околина).

Уз помоћ уигране екипе прокупачких мајстора, на челу са шефом тима Југославом Кољковићем, архитекте Александра Поповића и захваљујући несебичности и подршци тима спонзора, Тамара Грујић је са својим телевизијским тимом снимила нове 24 дивне приче из централне Србије, осврћући се и на народну традицију, историју и културу која краси те пределе Србије.

"Наша правила за пријављивање породица су једноставна (породице морају да имају некретнину у власништву) а за коначну одлуку пресудна су нам мишљења нашег архитекте Александра Поповића и шефа мајстора Југослава Кољковића- одлучујемо се за хуманитарне акције које можемо да спроведемо за пет радних дана.

Ипак, наш вишегодишњи труд и рад препознале су многе локалне самоуправе, приватници и јавна предузећа, па су нам и овога пута, у многим општинама централне Србије, несебично понудили своју помоћ. Зато смо и овога пута по истом принципу - удруженим снагама, у седмој ТВ сезони серијала, прихватили и спровели и изазовне, захтевније грађевинске подухвате.", истиче Тамара Грујић.

Досадашња постигнућа:

Кроз 80 снимљених ТВ епизода, током шест сезона емисије "С Тамаром у акцији", заједничким снагама Јавног медијског сервиса, извршне продукције "Триангл" и верних, несебичних спонзора серијала, вишеструко су унапређени животни услови 80 породица које живе на територијама општина севера Косова, јужне, источне и западне Србије. Реновирано је око 7.300 квадрата, донирано 17 пластеника, засађено привредним културама око два хектара земље.

Осим хуманитарног рада, екипа емисије се труди да прикаже и природне лепоте наше земље, народну традицију, фолклор и обичаје.

Седма сезона серијала "С Тамаром у акцији" почиње у петак, 15. марта у 21 сат, на Првом програму Јавног сервиса Србије.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару