Ексклузивно: РТС поклања интернет премијеру серије "Јутро ће променити све"

“Јутро ће променити све” прва је драмска серија икада на овим просторима која пре своје телевизијске, има премијеру прве епизоде на YouTube каналу. Гледаоци ће нове епизоде пратити од 8. октобра - понедељком, уторком, средом и четвртком од 22.00, на РТС 1.

Када се Филип (Никола Ракочевић), дечко који обећава, перфектни студент ЕТФ-а, стипендиста престижног америчког универзитета Беркли, након неколико година проведених у Америци, врати у Београд, испоставиће се, да ће наизглед кратка посета родитељима - мајци Биљани (Анита Манчић), оцу Душану (Небојша Дугалић) и пријатељима, трајати дуже него што је планирано. Филипов долазак окупиће његову сестру Анђелу (Јована Стојиљковић) и дугогодишње најбоље пријатеље: Љубу (Андрија Кузмановић), Александру (Исидора Симијоновић) и Анђелиног дечка Мирослава (Милана Марића) и за све донети помало неочекиване и непредвиђене обрте у односу на њихове дотадашње животе.

Ово је је прича о људима који су завршили са школовањем, нису оформили породице, немају сталне послове и још увек трагају за собом и својим местом у друштву. Они су у раскораку између младости и одраслог доба, нису више млади, а нису ни у потпуности одрасли. Покушавају да редефинишу своје пријатељске и емотивне односе у узбудљивим догађајима, жељама, разочарањима, љубавима, страстима, раскидима и преварама у покушају да схвате "куда даље".

• Уредник серије: Мирјана Лазић

• Креатори серије: Горан Станковић и Владимир Тагић

• Редитељи серије: Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић

• Сценаристи: Маја Пелевић, Димитрије Коканов, Милан Марковић Матис, Борис Гргуровић, Филип Вујошевић

• Играју: Никола Ракочевић, Јована Стојиљковић, Андрија Кузмановић, Исидора Симијоновић, Анита Манчић, Небојша Дугалић, Милан Марић, Миона Марковић, Миодраг Драгичевић, Милица Стефановић, Марко Јанкетић, Хана Бештић, Миодраг Крстовић и многи други...

• Сценографи: Ирена Марјанов и Марија Митрић

• Костимограф: Милица Коларић

• Композитор: Јања Лончар

• Директори фотографије: Игор Маровић и Александар Караулић

• Монтажери: Урош Максимовић, Владимир Радовановић и Јелена Максимовић

Продукција: РТС

Извршна продукција: „This and That Production" - Снежана Пенев

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару