Место злочина: Лас Вегас

У граду лажних нада ништа није онако како се чини, на мало ствари можете рачунати, али на једну увек - ЦСИ тим. "ЦСИ: Лас Вегас" је прво и оригинално издање криминалистичке драме о решавању злочина форензичним процедурама. Серија прати случајеве групе форензичара, који уз помоћ најсавременије технологије проналазе пресудне доказе на неочекиваним, понекад посве бизарним местима.

Град Лас Вегас има репутацију места у коме можете постићи инстант успех. Шансу за то имају сви они који су спремни да рескирају. Зато овај град привлачи много наивних и лаковерних људи, а такви су најчешће жртве криминалаца уверених да никада неће бити ухваћени.

На њихову несрећу, у Лас Вегасу постоји криминолошка лабораторија са одличним резултатима у решавању злочина. Њу сачињавају мање познати хероји који раде на месту злочина - форензичари.

Људи чији посао траје 24 сата, 7 дана у недељи, проналазе доказе иза жуте полицијске траке, или са места где их, наизглед, није ни било. Они су ти који скупљају на први поглед неважне делиће слагалице како би успели у целости да је сложе. Тако помажу у хватању починиоца злочина.

Екипу сачињавају: Гил Грисом (Вилијам Петерсон) је ветеран са 17 година стажа. Он води истраживачки посао у ноћној смени за Криминалистички биро у Лас Вегасу.

Кетрин Вилоу (Марг Хелгенбергер) је оштроумни форензички експерт. Она покушава да усклади своју љубав према послу са обавезама самохране мајке.

Ворик Браун (Гери Дурдан) је аналитичар посвећен свом послу, али и коцкању. Он се бори са тиме да превазиђе овај проблем.

Ник Стоукс (Џорџ Идс) има шарма и знања, а и жељу да доспе на врх листе за успешно решавање случајева.

Сара Сидл (Џорџа Фокс) је бивша Грисомова партнерка, која повремено ради брзо и крши правила да би добро обавила посао.

Сви они често долазе у конфликт са капетаном Џимом Брасом (Пол Гијфојл), својим бившим шефом који сад ради у Одељењу за убиства.

Под будним Грисомовим оком, ЦСИ тим користи најсавременије научне методе, али и старе, класичне начине да би решио баш сваки злочин.

Без тензије, ови људи раде на убиствима, самоубиствима, пљачкама и насилним злочинима који се дешавају у Лас Вегасу, од његових бљештаво осветљених хотела, клубова и улица, све до оних најтамнијих, у пустињи Неваде.

Серију су режирали: Питер Маркли, Оз Скот, Мајкл Шапиро и Рој Вагнер.

Радним даном, РТС 1, 23.55.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару