Кухиња мога краја, друга сезона

У последњој емисији друге сезоне серијала "Кухиња мога краја", која се емитује 17. јуна у 15.50 на Првом програму, посетићемо домаћинство Љиљане Ђурђевић из села Врбица код Аранђеловца.

Муж и син се баве ловом, па је тако Љиљана постала специјалиста за спремање јела од дивљачи. Посебно хвали сушено месо од разних врста уловљених животиња.

Серијал прати групу од седам жена са села које живе у различитим крајевима земље. Оне путују возећи се у маштовито брендираном мини аутобусу, од једног до другог сеоског домаћинства, кроз најразличитије пределе.

Домаћице су Снежана Плочић из села Гола глава близу Ваљева, Савка Радош из Обровца код Бачке Паланке, Љиљана Ђурђевић из села Врбица код Аранђеловца, Гордана Ристићевић из села Кокин брод на Златарском језеру, Ева Пашић из Бачког Моноштора недалеко од Сомбора, Драгана Станковић из Зоруновца код Књажевца и Драгана Јаношевић из Валакоња код Бољевца.

Свака емисија има у фокусу једну од жена, њено домаћинство, начин њеног живота, производе који се на њеној фарми гаје...У такмичарском делу програма, за свако од три јела које припрема (предјело, главно јело, десерт), домаћицу оцењују њене гошће. На крају серијала, домаћица која је освојила највише поена бива проглашена победницом серијала и добија новчану награду од 100 000 дин. Учеснице овог програма су како жене које цео живот живе на селу, тако и оне које су решиле да градски живот замене за село, а таквих је сваког дана све више.

Пријавите се за учешће у новој сезони Кухиње мога краја! Пошаљите СМС са текстом КМК размак име и презиме на 6624. Бруто цена СМС поруке: МТС 38,64 дин, Теленор 39,60 дин и ВИП 39,48 дин. Приликом слања поруке добићете повратну поруку којом се потврђује да је ваша пријава регистрована и да ћете бити ускоро контактирани.

Све рецепте из емисије можете пронаћи на званичној Фејсбук страници https://www.facebook.com/kuhinjamogakraja/?fref=ts

Кухиња мога краја, суботом од 16.15, на Првом програму РТС-а!

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару