Читај ми!

Кухиња мога краја, нова сезона

Светлана Васић (47 год) из места Рудник на истоименој планини, последња је угостила своје другарице у емисији у којој ћемо уједно сазнати и - ко је победница ове сезоне серијала Кухиња мога краја. Светлана има необичну животну причу, у којој се преплићу љубав према ћеркама и унуцима који живе у Француској и њена и супругова жеља за повратком на Рудник, управо на супругову дедовину. Ту је и нада да ће кад тад, сви заједно, са својим потомством живети у Србији. Светлана и њен супруг, страствени ловац, познати су годинама уназад по ловачким специјалитетима и месним прерађевинама од дивљачи. У њиховом етно домаћинству доминирају трофеји препариране дивљачи много цвећа и животни оптимизам. И управо тим оптимизмом Светлана је освојила своје другарице. Дочекала их је традиционално уз помало заборављене шумадијске специјалитете и песму, приредила несвакидашње упознавање краја у коме живи, и на крају својеврсном мешавином српско-француске кухиње "зачинила " последњи такмичарски ручак у Кухињи мога краја. Светлана је са својим другарицама уз песму дочекала специјалног госта Серијала који је прогласио победницу. Уз осмехе и по коју сузу, подно Рудника у касним вечерњим сатима завршена је ова, 11. сезона Серијала. Дружење ових седам дама ће се засигурно наставити, а нас већ следеће недеље очекује седам нових учесница Кухиње мога краја, нестрпљиве да представе своје кулинарско умеће и обичаје свога краја.

 

У новој сезони, најинтересантнијег кулинарског ријалити шоу програма "Кухиња мога краја", пратићете седам нових такмичарки, изузетних домаћица и успешних жена из разних крајева Србије, које ће кроз путовање и дружење откривати једна другој рецепте, интересантне људе и места одакле долазе.

Оне ће са радошћу подржавати једна другу у такмичењу за награду од 200.000 динара, коју осваја домаћица која је по оценама својих сапутница и супарница спремила најбољи ручак и оставила најбољи утисак. Учеснице новог серијала су: Миљана Ђорђевић из Црног Луга код Врања, Јелена Јевтић Јовановић из Крајковца код Прокупља, Зорица Радишић из Чуруга, Драгана Милосављевић из Забреге код Параћина, Надица Јосимовић из Новог Бечеја, Стефанија Мажић из Врбаса и Светлана Васић из Рудника код Горњег Милановца.

Догодовштине наших седам домаћица, пратите сваке недеље у емисији Кухиња мога краја од 15ч и 10 мин, на Првом програму РТС.

 

 

 

 

понедељак, 15. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару