Конференција Друштва српско-кенијског пријатељства

У среду, 6. новембра 2019, у 12 часова, у РТС клубу, у згради Радио Београда (улаз из Светогорске), одржаће се конференција за новинаре Друштва српско-кенијског пријатељства "Карибуни - добро дошли".

Овом приликом ће бити представљен пројекат за сарадњу и промоцију мира и заједничких туристичких активности.

Говоре: Стив Ханингтон ЈЦ, председник Друштва, Љубивоје Ршумовић, књижевник, Маргита Лалић - Терзић, бивша в.д. амбасадорка у Кенији, конзул у Русији, Пољској и у Јужној Африци, Радоман Кањевац, главни и одговорни уредник Другог програма Радио Београда и Сара Милојевић, директор Ес Естрада.

Добро дошли!

РТС Клуб

Реч Стива Ханингтона, председника Друштва српско-кенијског пријатељства

Мисија Друштва српско-кенијског пријатељства је допринос трагању за најбољим решењима и трајном миру у свету, за пријатељство, персоналну културу грађана, узајамно поштовање, разумевање, прихватање, помагање и сарадњу као предуслов за позитиван развој и просперитет свих нација. Ово је позив свим људима добре воље из целога света, државама и невладиним организацијама, релевантним институцијама, да учествују у кампањи. Исто тако, позивамо све пријатеље из целога света као појединце да се учлане у наше друство. Желимо да промовишемо културу, лепоте и производе наших земаља у свету, предавањима, концертима, фестивалима и другим активностима. Позитивно представљање Србије свету има велики утицај и тежину после врло негативне и неоправдане пропаганде против Србије и Београда. Мишљења сам да треба искористити сваког странца који је сведок и има позитивну слику о свему томе, а вољан је да ту позитивну слику покаже свима. Већ 30 година сам врло активан у друштвеном животу, култури и у медијима (ТВ, филм и позориште), а и социјално преко студија психологије у Београду. Имам искуство и сведочанство о позитивној страни многих људи бивше Југославије. Спремио сам разне програме и пројекте који ће помоћи да преко телевизије и других медија, свету представим ту позитивну слику на јединствени начин. Желимо да у ову кампању, укључимо, грађане и организације како бисмо заједно свету показали да је Србија заиста мирољубива, да је Београд пријатељски и леп град, јер то заслужује. Са пројектом, појединостима и програмима наше организације ћемо Вас упознати на конференцији за медије, у нади да ћемо заједно са Вама наћи начин да ово остварујемо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару