Ренато Хенц промовисао албум " Бесконачна срећа "

Поп певач и кантаутор Ренато Хенц промовисао нови ЦД " Бесконачна срећа " у издању ПГП РТС

 

Поп певач и кантаутор Ренато Хенц коначно је представио и прославио излазак новог ЦД-а " Бесконачна срећа " у издању ПГП РТС. Фантастична атмосфера на сплаву " На води кафана " уз присуство бројних колега и пријатеља била је гарант доброг провода.

 

Присутнима се најпре обратио одговорни уредник ПГП-а Марко Милутиновић, подсећањем да је ПГП ризница музичке културе Србије са преко 200 000 фонограма и пожелео добродошлицу Ренату најављујући албум " Бесконачна срећа ". Закључак одговорног уредника је: " Ренато је коначно дошао у праву издавачку кућу у којој ће, надам се, остати дуго".

Уз пратњу камерног оркестра " Лирица ", састављеног од професора Музичке школе " Стеван Мокрањац " из Пожаревца, Ренато је отпевао песму са новог ЦД-а под називом " Свеједно је ". Песму " Све се осим туге дели " , у новом аранжману, за коју су му сагласност дали композитори Љиљана и Миленко Јакшић, Ренато је отпевао уз пратњу " Латино трио".

Подршку на сцени су му дали и глумац Миленко Павлов, баритон Народног позоришта Александар Маневски и Музички уредник Микица Антонић.

Ренато се понаособ захвалио на несебичној подршци директору ПГП-а Радмилу Цвијовићу, одговорном уреднику ПГП-а Марку Милутиновићу, музичком уреднику ПГП-а Микици Антонићу. Захвалио се Јавном сервису РТС, РТВ ПИНК, Коперникус ТВ K:CN, Продукцији Круна и Телеграфу.

Промоцији су присуствовали: Оливер Мандић, Јеллена, Зорана Павић, Милица Крсмановић, Светлана Копривица и " Као као Бенд " као и многобројни пријатељи и поштоваоци Ренатове музике.

За добар провод присутних побринуо се и Хотел " Ђердап " из Кладова, који Ренатов рад прати већ осам година , уз врхунски кетеринг и одлично вино " Душа Дунава " ужитак је био потпун. Пријатељи PM patrol i Patrol-group презентоваће на друштвеној мрежи званичне странице w.w.w.renatohenc.com

 

На новом албуму налази се десет песама, седам нових, две бонус песме и једна обрада " Волео сам, волела си ", коју је деценију раније отпевао певач Љубиша Стојановић -  Луис.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару