Нови албум групе The Frajle "B strana ljubavi"

Промоција албума и концерти у Београду и Новом Саду у хуманитарној ноти

Београд,10. новембар 2015.године - Други део приче о љубави од данас је пред фановима групе "The Frajle". Са албумом "B strana ljubavi, у издању ПГП РТС, Frajle су поново направиле корак напред, донеле нови звук, песме на шпанском и француском и све то кроз сарадњу са Анте Гелом, Алком Вујицом, Гораном Караном и Magnifikom. Потпис наместо продуцента ставио је Воислав Аралица.

"Протекла година је била врло занимљива, са пуно путовања, љубави, познанстава. Никада не знате где ће вас инспирација наћи. Нас је нашла на свим тим местима, узеле смо најбоље и ставиле у сваку песму. Супер је јер све те тренутке кроз песме делимо са публиком. Драго нам је штоје ова наша прича добила још једну, добру - хуманитарну страну, храбру и невероватну Наташу Ковачевић", кажу Frajle.

"B strana ljubavi" есклузивно ће се продавати у продавници ПГП РТС,Зелени венац, и свим Lilly дрогеријама у целој Србији, а промоција је протекла управо у престављању пете Frajle - кошаркашице Наташе Ковачевић и партнера који су заједно са четири шармантне даме у новој, хуманитарној улози - Lilly drogerija, Coca Coja, Color press grupe i Naxi радија.

Од сваког продатог диска 150 динара биће уплаћено у Фондацију Наташе Ковачевић.

И концерти који су заказани у Београду 03.децембра и у Новом Саду 06.децембра имаће хуманитарну ноту. Од сваке продате карте 200 динара биће уплаћено у Наташину Фондацију.

Албум "B strana ljubavi" је разнолик и слушаоци ће кренути од песме "Мењам дане", преко "Имала је лијепу рупицу на бради" и "Во коси да ти спијем" Тошета Проеског , до другачијег звука у песмама "Тајна", "Луда за тобом", "Сарајево", те баладе "Зашто љубљв мора да се крије" и "Моли ме, моли". Јединствена нумера "Невоља" биће прави магнетта слушаоце а посластица ће бити песма "Штиклица (Tacones)" на шпанском језику и за љубитеље гитаре "Je suis folle de toi" са Stochelom Rosenbergom.

Креативни тим Север Золак, фотограф и дизајнер Никола Вучићевић, учинили су да албум има препознатљив изглед. Брига о стајлингу и овог пута била је у рукама стилисте Срђана Швеље и Норберта Хорвата, мађионичара за фризуре.

"B strana ljubavi" од данас је у продаји у радњи ПГП РТС на Зеленом венцу и у Lilly дрогеријама у Београду, а од 14 новембра у осталим градовима широм целе Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 27. јун 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару