Никола Чутурило Чутура промовисао нови ЦД

У препуном "Монкс бару" у Београду Никола Чутурило промовисао нови ЦД "Неко као ја" у издању ПГП-РТС-а

Рок музичар Никола Чутурило Чутура је 19. фебруара у препуном " Монкс бару" у Београду представио компилацију албума " Неко као ја " са 19 песама у издању ПГП - РТС-а.

На диску су две нове песме "Неко као ја" и "Није се догодило одавно ("Паспаљ блуз"), док су преостале песме избор са његових шест студијских албума.

Чутура се присутнима најпре обратио са екрана у интересантној форми "Једноугла" специјално снимљеним за ову прилику (аутори: Катарина Расулић и Вељко Ђуровић), а после је са својим бендом одсвирао уживо и две нове нумере са издања у unplugged изведби.

На промоцији су виђене Чутурине колеге: Драги и Жика Јелић, Аца Селтик, Љуба Нинковић, Миша Алексић, Влада Џет, Дејан Цукић..........многобројни новинари међу којима и Александар Жикић, Петар Јањатовић, Богица Мијатовић, Љуба Вучковић, Бошко Јакшић, Душко Петричић, Зоран Живковић, Жарко Паспаљ и многи други.

У кратком обраћању присутнима "уживо" Чутура је најавио промотивни концерт у Београду 03.априла у Дому омладине, као и концерте у Нишу и Новом Саду у истој недељи априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије