Победници друге вечери „Беовизије“: У финалу бићемо још бољи!

"Hurricane", Бане Мојићевић, Ана Миленковић, „Лифт“, Милан Бујаковић и Оливера Поповић и „Наива“ последњих је шест финалиста „Беовизије 2020“. За Интернет портал РТС-а поручују гледаоцима да у финалу могу да очекују још боље наступе.

Финалисти друге вечери „Беовизије“ нису крили да су имали трему док су ишчекивали резултате гласања, али и своје одушевљење пласманом у финале.

Девојке из трија "Hurricane" рекле су да су веома узбуђене и срећне што ће се наћи у финалу, за које најављују још бољи наступ. Наступају у финалу под редним бројем два, за који кажу да им симболизује, између осталог, и победу.

Ана Миленковић презадовољна пласманом и верује да ће сутра све бити још боље.

Ивана из „Наиве“ није могла да сакрије узбуђење. "Имала сам пар грешака, које су сутра да исправим“, додала је Ивана.

„Утисци су сјајни. Оно што сам прижељкивао и за шта сам се спремао, то се и обистинило“, рекао је Бане Мојићевић захваљујући се РТС-у на организацији „Беовизије“.

Милан Бујаковић и Оливера Поповић задовољни су наступом, а сматрају добром симболиком чињеницу да наступају под редним бројем један. „Било би добро да тако и остане“, поручује дует.

„Срећни смо. Спремили смо наступ и мислимо да су сви презадовољни“, кажу момци из бенда „Лифт“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара