Ко све помаже Невени на „Евросонгу“

Велики успех сваког појединца зависи умногоме од људи који га окружују, а изгледа да је српска представница на „Евросонгу“ Невена Божовић у одличним рукама.

Невена Божовић рекла је да се све активности и припреме српске делегације пред такмичење за „Песму Евровизије“ одвијају у најбољем реду.

Из сунчаног Тел Авива позвала је гледаоце Шаренице да прате прво полуфинале „Евросонга“ у уторак од 21. час. Невена је онда одлучила и да нас упозна читавим тимом, који ће јој помоћи да у уторак прође у финале, а онда је све могуће.

„Да почнем од камермана Љубинка који да није ту, ја не би могла да вам се јавим сада“, почела је са представљањем Невена.

Осим Љубинка, ту су и човек задужен за шминку и чупаву фризуру Александар Ђикић Ђики, певачица Ивана Владовић која сматра да ће јој Тел Авив бити „трећа срећа“, као и пратећи вокал Младен Лукић који не верује у „трећу, другу или пету срећу" али верује у Невену.

У Израел је дошла и певачица Олга са новим презименом Поповић што ће јој, како каже, сигурно донети срећу, а са њом и њен „хебрејски брат“ Дуле, такође вокална помагач Невени, која поред себе има и имењакињу и костимографкињу Невену Ивановић, задужену за сценски изглед наше делегације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара