Предата „штафета“ за „Евросонг“, застава у рукама Невене Божовић

До вечерашње Београдске хронике скоро све је било спремно за пут Невене Божовић за пут у Тел Авив, где ће се ове године такмичити на „Евросонгу“. Само је једна ствар фалила – застава Србије.

Сања Илић, који је са „Балкаником“ представљао Србију прошле године на такмичењу за „Песму Евровизије“, традиционално је предао заставу Србије овогодишњој представници Невени Божовић.

Данас је и објављен спот за такмичарску песму Круна у енглеској верзији уз пратњу Симфонијског оркестра РТС-а.

„Да ме је неко питао како би желела да се представим светској публици, изабрала би тај начин. Велика ми је част што сам своју кантауторску песму имала прилику да отпевам уз пратњу Симфонијског оркестра и маестра Бојана Суђића у аранжману Драгољуба Илића Илкета“, рекла је Невена Божовић.

Човек који је са „Балкаником“ прошле године представљао Србију каже да тај задатак носи велику одговорност.

„Међутим, када је неко велики уметник онда нема проблема и та трема пролази за десет секунди када се изађе на бину“, навео је Сања Илић.

Можда је и судбина погледала Невену, јер наступа под редним бројем девет, који је, како каже, њен срећан број.

„Без узбуђења мислим да нема ни успешног наступа. Када помислим на прву пробу и тих десет секунди пре наступа, одмах срце почне да ми лупа. Волим велике сцене и 'Евровизију'“, објашњава српска представница.

Истиче и важност екипе која је прати у Тел Авив.

„Радујем се и једва чекам. Позитивна трема присутна је код сваког певача и она води успеху. Без ње би нам деловало да нам је свеједно“, додаје Невена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
33° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије