Сања Вучић ZAA блистала на свечаном отварању 61. Евросонга

У главном граду Шведске, свечано је отворена 61. Песма Евровизије. Црвеним тепихом у Стокхолму прошетале су делегације из 42 земље учеснице, а свечани дефиле одвијао се испред Евроклуба. Делегација Србије је прошетала 11. по реду.

Наша представница, Сања Вучић ZAA, прошетала је црвеним тепихом у пратњи шефа делегације Србије на Песми Евровизије - Драгана Илића, и шефа преса Србије на Песми Евровизије - Душке Вучинић. Сања је блистала, била пуна енергије и одговарала на питања присутних медија више од сат и по времена.

"Нема речи којима могу да опишем колико сам срећна. Позитивна енергија присутних људи ме омамљује. Иако ми је тренутно хладно, то ни не примећујем, јер уживам" - поручила је Сања камерама РТС-а уживо са "црвеног тепиха".

У прилогу РТС-а са свечаног отварања 61. Песме Евровизије у Стокхолму погледајте шта је још наша представница изјавила о свом првом појављивању на једној оваквој церемонији.

Дефиле делегација 42 земље учеснице 61. Евросонга трајао је више од 90 минута. За то време, извођачи су давали интервјуе медијима из читавог света, сликали се са фановима и потписивали аутограме.

Након црвеног тепиха испред Евроклуба, делегација Србије упутила се на свечани пријем у Градској кући, где их је дочекала градоначелница Стокхолма, Карин Вангорд. На свечаном отварању наступали су евровизијски победници из Шведске - Карола, Шарлот Перели, Монс, Лорин, Трио Херис, као и Бјорн Улваес, члан легендарне групе АBBА.

Песму Евровизије 2016. званично је отворио извршни директор Евросонга - Јан Ола Санд. Ноћ свечаног отварања крунисана је великом забавом у Евроклубу, којој су присуствовале земље учеснице, акредитовани новинари и евровизијски фанови.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару